Semesterbostad i Valeggio sul Mincio i Veneto

Il Borghetto

Den lilla landsbyn Il Borghetto Byns lilla restaurang Utsikt från Il Borghetto mot bron Ponte Visconteo
 
Il Borghetto är inte tillgänglig i dagsläget
Il Borghetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Valeggio sul Mincio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Borghetto är en liten landsort från 1400-talet som ligger fint mitt i floden Mincio och som fram tills för några år sedan bara bestod av vattenkvarnar.

Fint renoverad vattenmölla

I slutet på 1990-talet blev en del av byn uppköpt och de nuvarande ägarna blev så förälskade i stället att de beslutade sig för att totalrenovera några gamla kvarnhus och inreda dem till sommarbostäder, små butiker och restauranger.

Läs mer om Il Borghetto

Som upplagt för romantisk vistelse

I dag är Il Borghetto ett av de mest romantiska och pittoreska ställena vid Gardasjön, som bara ligger 10 km bort och Verona ligger 30 km. Det finns flera restauranger i byn samt några få butiker och så ligger staden Valeggio bara ca. 1 km därfrån. Man ska vara uppmärksam på att det finns många turister här i högsäsongen.

Välbevarad stil och atmosfär

Man har lagt stor vikt vid att bevara denna by som den en gång var och därför kan man fortfarande se gamla kvarnhjul och även mycket av kvarn-tekniken som man använde, idag fungerar dessa som en mycket speciell utsmyckning i flera lägenheter. Det faktum att man bor mer eller mindre på en flod gör att man ska vara föberedd på att höra vattnets brus dygnet runt, floden slutar ju aldrig att rinna, vilket dock är en av huvudsakerna till att flera väljer just detta speciella ställe.

Den lilla stadens utbud

Il Borghetto har en reception, som är öppen på förmiddagen och på eftermiddagen. Förutom reception består den lilla landsbyn av ett par butiker samt caféer/restaurang där man kan äta frukost (mot betalning) på utomhus terrassen vid floden, om man inte föredrar att få den levererad till lägenheten mot mindre avgift. Vid receptionen finns det några parkeringsplatser men när de är upptagna kan man använda de offentliga parkeringsplatserna som ligger i närheten mot betalning.

12 separata lägenheter

Det finns totalt 12 lägenheter i olika storlekar, som ligger i byn, antingen på första eller andra våningen. Lägenheterna är alla mycket olika inredda och består av ett eller flera rum (max 6 personer). Flera av lägenheterna har öppet loft med extra sängar som förbindes via en trappa/stege. De flesta lägenheterna har olika marknivåer, då man måste respektera de gamla murarna - och platsen är maximalt utnyttjad. På grund av inredningen så rekommenderas inte lägenheterna till familjer med mindre barn eller personer med svårighet att gå.

... med smakfull inredning

Alla lägenheterna är inrenoverade och smakfyllt inredda med en tendens åt det romantiska. Man har lagt stor vikt på att bevara intrycken från Medeltiden. Några få har öppen spis och ett par stycken har privat terrass, som går ut mot floden. Dessa tilldelas normalt gäster som tillbringar en längre period på stället - och det går inte att garanteras på förhand.

Läs om lägenheterna på Il Borghetto

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Larici

Caorle Lido Altanea

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map