Semesterbostad i Valdobbiadene i Veneto

Agriturismo Relais Dolcevista

Köken med frukost Rum Cartizze
 
Agriturismo Relais Dolcevista är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Relais Dolcevista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Valdobbiadene här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Relais Dolcevista ligger bland vinmarkerna i den lilla staden Santo Stefano få kilometer från Valdobbiadene som är utgångspunkt för den berömda vin rutten "Strada del Prosecco".

Dolcevista är inrett i ett gammalt stenhus som blev totalt nyrenoverat 1995. Man har en obeskrivlig utsikt från rummen och den stora gemensamma terrassen. Familjen Bisol som äger stället har lagt stor vikt vid att endast använda de bästa material samt förena tradition med modern italiensk design när den är som bäst. Det råder inga tvivel om att de lyckats!

Läs mer om Agriturismo Relais Dolcevista

Familjen har inrett ett utomhus SPA med plats för 4 personer i trädgården mellan vinmarkerna sidan om huset. I trädgården finns det dessutom duschar och solstolar samt en fantastisk utsikt över bergen och de små landsbyarna i området. Då stället ligger mitt i det berömda vinområdet finns det flera vingårdar att besöka. Där kan man smaka på områdets produkter, köpa vin eller slå sig ner på någon trevlig lokal restaurang.

De totalt 5 rummen och lägenheterna har fått namn efter olika viner. De är alla inredda och renoverade efter samma principer och endast med de bästa material. Man har dessutom lagt stor vikt vid att bevara de gamla stenväggarna men för att dessutom kunna njuta av den vackra utsikten har man tillfört panoramafönster. Alla rum / lägenheter är utrustade med ett litet kylskåp. Dessutom finns det golv värme för vinterperioderna. Möblemanget är en kombination av antik och modern design och alla rum och lägenheter har aircondition, satellit-TV och wi-fi.

På första våningen ligger Dolcevistas kök och den lilla frukostmatsalen. nedanför terrassen finns det parkeringsplats för ca. 5 - 6 bilar och infarten till stället går på en brant väg mellan vinmarkerna. Området är dessutom perfekt för cykelturer på mountainbike och familjen ställer några få cyklar till förfogande för ställets gäster. Vi vill dock göra er uppmärksam på att In-Italia inte kan garrantera att cyklar finns lediga eller i vilket skick de är.

Rummen på Agriturismo Relais Dolcevista

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Faedis, Friuli-Venezia Giulia

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map