Hotell i Tregnago i Veneto

Tenuta Le Cave

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dyk ner i Amaronevinernas land, Tenura Le Cave ligger på en naturlig terrass som vänder ut mot den mest östliga dalen i Valpolicella, precis i utkanten av Lessinia naturpark. De vita som präglar området, berättar att området har varit ett gammalt stenbrott som idag är omgjort till en stämningsfull vingård som kravlar sig upp längs sluttningen och växlar mellan vinrankor, skog och olivträd.

Mer än en vingård

Tenuta Le Cave drivs i samarbete med vinhuset Fasoli Gino, en passionerad anhängare och supporter av ekologi och biodynamik. Vinhuset introducerade ekologi redan 1980, och har arbetet 100% ekologiskt sedan 1985 - och år 2000 konverterade man delar av produktionen till biodynamik. Traditionen i området är dedikerad Valpolicella och Amarone, men det produceras också praktfulla vita viner (Soave), mousserade viner (Prosecco), och till och med öl!

Hela produktionen präglas av dedikationen till terrängen, traditionen och innovation, så man anser att goda viner endast är en tolkning av det mikroklimat som druvorna produceras i.

Detta lilla lokala område drivs med en avslappnad elegans, med fokus på hållbarhet och ekologi, så ställets gäster har tid att upptäcka detta vackra land. Rummen är lyxiga och erbjuder stor komfort samt nyttjar lokala material och italiensk konst till att ge ett rustikt och läckert intryck.

Hållbar vinproduktion med passion

Egendomen är dedikerad till produktionen av ekologisk och biodynamiskt vin av hög kvalitet - ett val man gjort både med hjärta och hjärna. Man tror, att en sund och hållbar vinproduktion är bättre för den natur som omger dem, och dessutom bättre för alla som njuter av det färdiga vinet (dem själva inkluderat).

Praktfulla Valpolicella

Omgivet av ett land med stora viner och vid porten till en av de vackraste städerna i Italien, är Tenuta Le Cave en oas av lugn och ro, men också en ideal utgångspunkt för att utforska denna undersköna region. Personalen på stället är alltid redo att svara på dina frågor eller med att ge tips till utflyktsmål - och hjälper också gärna till att organisera turer anpassat efter era önskemål.

Avslappning och välbefinnande

Tenuta Le Cave är utrustat med bastu, SPA, ångbad, saltgrotta, massagerum och avslappningsområden som är inspirerade av grundprinciperna för egendomen: kurer och behandlingar är dedikerade jorden, naturen och självklart vinet.

Naturen är en källa till otaliga resurser för vårt psykiska välmående, och av denna anledning nyttjar Tenuta Le Cave örtmedicin, plantor, blommor, mineraler och salter i sina behandlingar - deras önskan är att ge kroppen möjlighet att återfå en balans och vitalitet, samt att aktivera den uppfriskande energin och hållbara organismen.

Behandlingarna skräddarsys till var och en, och är noga genomtänkta för att optimera effekten och ge en inblick i, hur man kan använda naturliga källor till att förbättra livskvalitet och en inre ro i ett sunt leverne. Ansiktsbehandlingarna fulländar resan och återupprättar vitalitet med en serie av olika tekniker och produkter för att främja den cellulära föryngringen allt efter din individuella hudtyp.

Läs mer om Tenuta Le Cave

Inbjudande och genomtänkta rum

Egendomarna ligger utspridda runt den lilla innergården, som är präglad av elegant italiensk arkitektur där man kombinerat gammal Lessiniasten med pelare och klassiska statyer.

Rummen är lyxiga, har stor komfort och massor av bra inredningsdetaljer som ger en sofistikerad och elegant upplevelse. I huvudbyggnaden, där du hittar reception, bar, restaurang, vinkällare, SPA och pool, ligger också deluxerummen samt juinor suites.

Villan, som ligger ca. 500 meter från huvudbyggnaden, ligger i ett lugnt område mellan vinmarkerna i skogsbrynet. Här hittar du suiterna, samt den eleganta loungen med öppen spis, en trädgård mellan träden och en bastu.

Naturen och den miljömässiga hållbarheten är kärnan i hela egendomens uppbyggnad, och man har installerat flera energisprande lösningar, såsom jordvärme och solpaneler.

Läs om rummen på Tenuta Le Cave

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map