Semesterbostad i Torri del Benaco vid Gardasjön

Villa Laura

 
Villa Laura är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Laura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torri del Benaco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Laura ligger längs vägen mot Albisano på sluttningarna bakom Torri del Benaco. Det är ca. 1,5 km ner till byn, var du finner inköpsmöjligheter, trevliga matställen och ett spännande bycentrum.

Husets belägenhet gör det svårt att lämna det. Det är helt enkelt en naturlig balkong över sjön med fin utsikt mot det blå vattnet och perfekt för att njuta av solnedgången i en solstol eller på verandan med ett gott glas vin.

Läs mer om Villa Laura

Här är finns det inte en swimmingpool, som annars tilldrar många barnfamiljer, men ofta stör den lugnet. Ska du dock ta ett dopp, kan du använda dig av poolen på Residence Bran, som ligger ca. 8 km härifrån och som har samma ägare, eller naturligvis bada i sjön.

Lägenheterna är hemtrevligt inredda. Här finns ingen lyx men de är behagliga och rymliga och har alla egna utomhus områden.

NB. Ankomst är endast möjlig lördag och onsdag!

Lägenheterna på Villa Laura

Tvårumslägenhet n. 127 med 2/4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med en bäddsoffa (bäst för barn) och utgång till en portico med bord och stolar, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet n. 128 med 2/4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med bäddsoffa (bäst för barn) och utgång till bred portico med bord och stolar, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Suite med 4/6 sovplatser (2 vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med bäddsoffa (bäst för barn), kök, två sovrum med två sovplatser i varje och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom stor terrass på ca. 40 m² med sjöutsikt och möblerad med bord och stolar.

3-rumslägenhet Mansarda med 4/6 sovplatser (3 vån.)

Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med bäddsoffa (bäst för barn), kök, två sovrum med två sovplatser i varje och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en liten balkong med sjöutsikt. OBS.: Vi rekomenderar dock inte att personer över 1,80 m bor i denna lägenhet beroende på snedtaket.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Pratone

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map