Villa i Torri del Benaco vid Gardasjön

Villa Bardino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Bardino ligger med utsikt över Gardasjön. Den är omgiven av en fin trädgård och tät skog bakom huset. Villan ligger vid det lilla samhället Albisano och det är ca 500 meter till närmaste pizzeria/restaurang och ca 3 km till Torri del Benaco. De sista 200 meter upp till huset går på en rätt brant grusväg.

Solrik pool i gröna och lugna omgivningar

Hustets pool ligger fint till med sol nästan hela dagen. Ibland rider de på hästar förbi på den stig som går vid huset, men förutom det så ligger det lugnt och fredligt till. Från trädgården ser man ner över hustaken på ett närliggande semestercenter. Från villans övre våningar är dock utsikten med vidsträckt. Villan är enkelt möblerad och utrustad med tvätt och diskmaskin, TV och CD spelare. Från parkeringen till ingången är det ca 17 trappsteg.

Läs mer om Villa Bardino

Villa med 6/8 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två våningar som båda har utgång till trädgården då huset ligger i sotteräng. På undervånigen finns kök med ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin. En vindeltrappa leder upp till övervåningen var man finner ett rymmligt uppehållsrum med öppen spis och två bäddsoffor för vardera en person samt utgång till trädgården, ytterligare ett kök med ugn, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (som kan sättas ihop till en dubbelsäng) och två badrum av vilket det ena har toalett och badkar och det andra toalett och dusch.

OBS: Undervåningen kanske de flesta betraktar som en källare. I Italien är det dock vanligt att bygga husen på detta sätt då undervåningen är svalare under sommareb och varmare på vintern. Lider man av astma ska man dok inte sova på undervåningen. Vänligast uppmärksamma detta vid bokning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Maison Belvedere

Moneglia, Ligurien

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Lilium

Torri del Benaco, Veneto

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

search map