Semesterbostad i Torri del Benaco vid Gardasjön

Residence Liana

Den fina poolen Det lilla caféet på Residence Liana Det lilla caféet på Residence Liana Frukost på Residence Liana
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Liana ligger i fridfulla omgivningar i Albisano, ca 2,5 km upp på kullen från Torri del Benaco. Albisano är en liten tätort under Torri del Benaco kommun och här hittar du både en liten supermarket och en restaurang inom gångavstånd från lägenheterna. Den stora nöjesparken 'Gardaland' ligger ca 15 km bort.

Pool och gemensamma faciliteter

På Residence Liana är receptionen kombinerad med ett litet café, där det serveras frukost och kalla smårätter. Föreståndaren Ginetta är mycket vänlig och hennes gästfrihet är uppskattad av alla. Tillsammans med sin man tar de hand om poolen (20x10 meter, ställets två tennisbanor (används mot betalning) och den välskötta trädgården. Till varje lägenhet tillhör två privata solstolar och ett parasol för användning vid poolen. Barnen kan använda sig av den lilla lekplatsen. Vid poolområdet och i receptionen är det gratis wi-fi zoner. Det finns naturligtvis även parkering antingen i skuggan under olivträden eller i garaget.

Läs mer om Residence Liana

Rymliga lägenheter

Residence Liana byggdes under den perioden då plats inte var något man snåla med. Lägenheterna är rymliga och enkelt inredda i gammaldags stil. Trots att stället är byggt på en kulle med närheten till sjön så är det ingen sjöutsikt. Alla lägenheter har sat-tv, brödrost, kaffemaskin och antingen trädgård/terrass eller bred balkong med bord och stolar.

Läs om l√§genheterna på Residence Liana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map