Semesterbostad i Torri del Benaco vid Gardasjön

Residence Ca' del Lago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Ca' del Lago ligger en bit uppför backen, cirka 5 minuters promenad från centrala Torri del Benaco, och cirka 10 minuter från stranden. Den lilla staden Torri del Benaco var ursprungligen ett gammalt charmigt fiskeläge på Gardasjöns östsida, men med turismens inmarsch har staden naturligtvis ändrat karaktär - dock har den lyckats behålla sin charm även under högsäsongen. Den gamla fiskehamnen utgör fortfarande staden trevliga historiska hjärta tillsammans med det medeltida slottet som nyttjas till teaterföreställningar och filmvisningar under sommaren.

Spännande aktiviteter i närområdet

Stranden består mest av småsten och befinner sig i stadens utkant, där du också kan utöva flera former av vattensport, som t.ex vindsurfing och segling. Från hamnen i Torri är det också lätt att ta bilfärjan till den motsatta sidan av sjön - till ett rimligt pris dessutom. På det sättet sparar du många kilometer i bilen. I hamnen är det också möjligt att åka iväg på båtturer mellan sjöns alla småstäder, ett härligt sätt att uppleva sjön på. Om du tillhör de aktiva, ligger berget Monte Baldo lite längre mot norr. Från Malcesine kan du ta linbanan upp på toppen (ca. 1800 meters höjd), och området är perfekt för vandringsturer och turer med mountainbike. I receptionen finns det några få cyklar som ni gratis kan låna - efter först-till-kvarn-principen.

En fantastisk panoramautsikt över sjön

Residence Ca' del Lago har ett riktigt bra läge i en privat trädgård omgiven av olivträd och med en fantastisk utsikt över Gardasjön. Det är ett härligt ställe att vakna upp på, och har du inte själv lusta att laga frukosten, kan du mot ett mindre tillägg sätta dig på ställets terrass och låta sig bli serverad medan de planerar dagens program. Om du föredrar att "stanna hemma" och njuta av livet vid poolen, är det inga problem, för i trädgården hittar du en härlig pool och solsängar och parasoll. Om du föredrar ännu mer lugn och ro, kan du också besöka ställets bastu. Residence Ca' del Lago består av tre byggnader och ett underjordiskt garage där du kan parkera din bil. Det är gratis wifi på stället.

Läs mer om Residence Ca' del Lago

Vackert inredda sviter och lägenheter

Det finns totalt 32 sviter och lägenheter på Residence Ca' del Lago. Både sviter och lägenheter är fint möblerade och har aircondition, sat-TV, wi-fi, kassaskåp, balkong eller terrass, kylskåp och badrum med toalett, dusch och hårfön. De flesta rummen har utsikt mot sjön. Lägenheterna har också en liten kökshörna med elektriska kokplattor.

Läs om lägenheterna på Residence Ca' del Lago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Ca' del Lago

Läs personliga omdömen av Residence Ca' del Lago som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Ca' del Lago. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Ca' del Lago

Läs mer
 
search map