Hotell i Torri del Benaco vid Gardasjön

Hotel Panorama

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med 3 kilometers avstånd från Torri del Benaco ligger den lilla byn Albisano högt över sjön. Den lilla byns placering högt uppe ger en fantastisk panorama utsikt över staden Torri och Gardasjön. Mitt i denna lugna men charmerande lilla byn ligger Hotel Panorama.

Magnifik utsikt över Gardasjön

Det som gör detta hotell ganska speciellt är dess panoramiska utsikt över Gardasjön. Detta är något man lägger märke till när man går in på hotellet då utsikten vid första ögonkast närmast är bländande. Det mesta av den del av hotellet, som vänder mot sjön, är en stor övertäckt terrass var man som hotell gäst kan njuta av sin frukost.

Läs mer om Hotel Panorama

Välsmakande rätter i restaurangen

Skulle man få ett bord inomhus så är utsikten betagande även härifrån. Då det finns restaurang på hotellet är det även här man äter middag. Restaurangen är öppen varje dag och serverar både lunch och middag även för utomstående gäster. Menyn består främst av typiska rätter från regionen och från Medelhavsköket. Hotellet säljer även deras egen produktion av olivolja och skönhetskräm baserad på Amarone-vin eller olivolja.
Notera att man som ätande gäst i restaurangen har två möjligheter:
1] Boka halvpension till ett lägre pris. Det innebär en fast meny till ett fast pris, som serveras och konsumeras i restaurangen. Här kan man inte vara säker på sjöutsikt. Halvpension serveras ca. kl. 19:30.
2] Att äta a la carte till ett något högre pris. Det innebär att du har tillgång till den panoramiska terrassen och äter i tidsrummet ca. 19:00 och 22:00. Standarden på a la carte maten är högre än halvpension menyerna.

Lounge, pool och parkering

På hotellet finns en härlig lounge med bar där man kan sitta och läsa i en god bok, hiss som leder upp till våningsplanen med rummen, en härlig pool med spa och solstolar samt privat parkering.

Välinredda rum

- Hotellet har 28 rum fördelade i fyra olika kategorier, rumstyperna Village och Solarium har wi-fi, som även finns i de gemensamma områdena.
Dubbelrum Village
- Dessa rum har utsikt mot Albisano by. Rummen är fint inredda och har alla sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats med extra säng.
Dubbelrum Lake med balkong och sjöutsikt
- Dessa rum har utsikt mot sjön samt balkong. Rummen är fint inredda och har alla sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för två extra sängar. Dessa rum ligger antingen på översta våningen eller på våningen under restaurangen.
Dubbelrum Solarium med terrass och sjöutsikt
- Dessa rum har utsikt mot sjön samt en privat avskärmad terrass. Rummen är fint inredda och har alla sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för extra säng. Dessa rum ligger på nästöversta våningen.
Dubbelrum Garden med trädgård och sjöutsikt
- Dessa rum har utsikt mot sjön samt en privat avskärmad trädgård och balkong. Rummen är fint inredda och har alla sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för extra säng. Dessa rum ligger på nedersta våningen och har lite mindre utsikt än övriga rum men de ligger mer privat och närmare poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map