Hotell i Torri del Benaco vid Gardasjön

Hotel Panorama

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast ca 3 km från Torri del Benaco ligger den lilla byn Albisano, högt över sjön och placering högt uppe ger en fantastisk panorama utsikt över staden Torri och Gardasjön. Mitt i denna lugna, men charmerande lilla byn, ligger Hotel Panorama och som du kan höra i namnet har hotellet ett bra läge.

Magnifik utsikt över Gardasjön

Det som gör detta familjeägda hotell, från år 1962, ganska speciellt är dess panoramautsikt över Gardasjön. Detta är något du lägger märke till när du går in på hotellet då utsikten vid första ögonkast närmast är bländande. Det mesta av den del av hotellet, som vänder mot sjön, är en stor övertäckt terrass var du som hotellgäst kan njuta av din frukost.

Läs mer om Hotel Panorama

Välsmakande rätter i restaurangen

Skulle du få ett bord inomhus så är utsikten betagande även härifrån. Då det finns restaurang på hotellet är det även här du äter middag. Restaurangen är öppen varje dag och serverar både lunch och middag även för utomstående gäster. Menyn består främst av typiska rätter från regionen och från Medelhavsköket. Hotellet säljer även deras egen produktion av olivolja och skönhetskräm baserad på Amarone-vin eller olivolja.

Notera att du som ätande gäst i restaurangen har två möjligheter:
1] Boka halvpension till ett lägre pris. Detta innebär en fast meny till ett fast pris, som serveras och konsumeras i restaurangen. Här kan du inte vara säker på sjöutsikt. Halvpension serveras ca. kl. 19:30.
2] Att äta a la carte till ett något högre pris. Det innebär att du har tillgång till den panoramiska terrassen och äter i tidsrummet ca. 19:00 och 22:00. Standarden på a la carte maten är högre än halvpension menyerna.

Flera fina faciliteter

Förutom den lilla poolen varifrån du kan glimta sjön, finns det på hotellet en härlig lounge med bar där du kan sitta och läsa i en god bok. Här finns hiss som leder upp till våningsplanen med rummen, en härlig pool med spa och solstolar samt privat parkering. Rumsservice går att få liksom tvättservice. För dig som vill se omgivningen på två hjul finns möjlighet att hyra cykel, efter tillgänglighet. Poolhandduk får du vid din ankomst.

Välinredda rum

Hotellet har 28 rum fördelade i fyra olika kategorier, rumstyperna Village och Solarium har Wi-Fi, som även finns i de gemensamma områdena.

Dubbelrum (standard)
Dessa rum har utsikt mot Albisano by. Rummen är fint inredda och har alla Sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats med extra säng.

Dubbelrum (standard) med balkong och sjöutsikt
Dessa rum har utsikt mot sjön samt balkong. Rummen är fint inredda och har alla Sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för två extra sängar. Dessa rum ligger antingen på översta våningen eller på våningen under restaurangen.

Dubbelrum (superior) med terrass/trädgård och sjöutsikt
Dessa rum har utsikt mot sjön samt en privat avskärmad terrass. Rummen är fint inredda och har alla Sat-tv, telefon, förvaringsbox och aircondition (mot betalning) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för extra säng. Dessa rum ligger på näst översta våningen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Excelsior Bay

Malcesine, Veneto

Hotel Nettuno

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map