Omdömen från Hotel Internazionale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Internazionale

Läs personliga omdömen av Hotel Internazionale som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Internazionale. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anders med sällskap från Skövde i Sverige bodde på Hotel Internationale i Torri del Benaco från den 30. juni till den 5. juli 2007.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Torri.
Staden, hotellet och omgivningarna överträffade alla ställda förväntningar. Vänligt bemötande från hotellpersonal och lokalbefolkning. Vårt rum hade balkong mot sjösidan vilket jag ställde som krav vid bokningen, jag är glad att vi ställde det kravet med tanke på att rummen på andras sidan hotellkorridoren hade utsikt mot en bergvägg några meter från huset. Vi kommer med all säkerhet att återvända till Garda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med vänner från Gamleby i Sverige bodde på Hotel Internationale i Torri del Benaco från den 24. till den 31. juli 2006.

Sista veckan i ljuli 2006 bodde jag och sju goda vänner på hotell International i Torri del Benaco.
Det var ett alldelse utmärkt hotell att bo på. Eftersom vädret var rekordvarmt var närheten till
Gardasjön och den fina poolen särskilt uppskattat. Personalen var mycket trevlig och lät oss
bada i poolen även på kvällar och nätter när vi behövde svalka oss. Maten var god, särskilt
det fina salladsbordet uppskattades. Till min man, som är glutenintolerant, ordnades glutenfria
pastarätter.
Jag vill också ge beröm till In-Italia som ordnade allt på bästa sätt. Det underlättar att kunna
ringa ett nummer i Sverige, eller skicka ett mail istället för att ta direktkontakt med ett hotell i
Italien där missförstånd på grund av språkproblem lätt kan uppstå.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Bengt med familj från Husum i Sverige bodde på Hotel Internationale i Torri del Benaco från den 6. till den 13. maj 2006.

Vi hade en helt underbar vistelse i Torri del Benaco. Servicen var helt suverän...och maten på hotellet gick inte av för hackor!! 4-rätters middag varje dag. Tips! Ta med italienskt lexikon,om ni inte kan italienska. Tyvärr var det svårt att kommunicera på engelska. Hotellrummet var rent och fräscht, tyvärr var inte sängarna de bästa. Underbar stor balkong, på översta våningen, med fantastisk utsikt över Gardasjön.Ett ställe att verkligen rekomendera! Kanske inte för partysugna ungdomar, då medelåldern på turisterna på hotellet var ca. 50 år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map