Hotell i Torri del Benaco vid Gardasjön

Hotel Internazionale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Segla tvärs över sjön

Hote Internazionale är ett härligt hotell, som ligger mellan städerna Garda och Malcesine på Gardsjöns östra sida. Det är promenadavstånd (drygt 1 km) till den trevliga staden Torri del Benaco, där du hittar ett bra urval av butiker, restauranger och caféer; och det är också här du kan ta den lilla bilfärjan som seglar till staden Toscolano Maderno på den motsatta sidan sjön, med avgång flera gånger om dagen. Det är en vacker tur, och ett ekonomiskt överkomligt sätt att spara en massa kilometer, om du gärna vill uppleva båda sidor av sjön. Torri del Benaco har också en fin, och ganska lång, sjöpromenad, och en trevlig hamn där du kan ta en god italiensk glass i sommarvärmen.

Promenadavstånd till stranden

För att komma till den närmsta "stranden" behöver du endast korsa kustvägen, för hotellet ligger i stort sätt precis nere vid sjön, men samtidigt lite tillbakalutat. Du ska inte förvänta dig en egentlig sandstrand, för det är det svårt att hitta på dessa kanter, men du kan enkelt ta ett morgondopp. På grund av läget är hotellet också en bra utgångspunkt för utflykter i området, och det är inte långt till motorvägen om du vill ta en tur till Verona eller Venedig. Det är inte heller långt ut till vinmarkerna, om du skulle få lust att besöka en vingård och medverka på en vinprovning. Och vill du vandra i bergen, kan du ta en tur till den trevliga staden Malcesine och ta linbanan upp på berget Monte Baldo, varifrån du har en fantastisk utsikt utöver hela sjön och de omkringliggande bergen.

Läs mer om Hotel Internazionale

Njut av dagen vid poolen

Hotel Internazionale är en av de lite större hotellen vid sjön, och har därför också ett bra urval av faciliteter. Förutom reception, finns det en trevlig bar, där du kan njuta av din favoritdrink efter middagen, som du kanske har valt att äta i hotellets restaurang. Det finns också en bastu och ett mindre gym om du vill göra av med lite energi - annars kan du också ta en simtur i hotellets pool. Här finns det naturligtvis också solsängar och parasoll, så du kan njuta av en avslappnande dag i trädgården och läsa en bra bok, om du inte ska på utflykt. Och så måste vi ju nämna utsikten, som är helt fantastisk, och som du säkert kan spendera timmar på att beundra. Officiellt har hotellet 4 stjärnor, och utsikten förtjänar utan tvivel hela 5 stjärnor eller mer - men då hotellet är av äldre dato, och en del av inredningen har några år på nacken, har vi valt att tilldela hotellet 2½ välförtjänta solar, för det finns inget värre än besvikna gäster...

Enkla rum med balkong

Hotellet har 95 rymliga rum som alla är enkelt, men bekvämt, inredda. Rummen finns i olika kategorier, och är placerade i flera olika byggnader. En del rum har sjöutsikt, medan andra har utsikt mot bergen och de omkringliggande husen och byggnaderna. Alla rum har aircondition (aktiverad mellan 1 juli och 31 augusti), telefon, sat-TV, balkong, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen med utsikt över sjön vänder mot kustvägen, så du ska vara beredd på att det kan förekomma en del störningar från trafiken.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Hotel Marco Polo

Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map