Hotell i Torri del Benaco vid Gardasjön

Hotel Al Caminetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel al Caminetto ligger endast 5 minuters promenad från den historiska stadskärnan i Torri del Benaco som är en liten, pittoresk och mycket romantisk stad på Gardasjöns östra bredd. Torri del Benaco är en lugn stad med fint urval av restauranger, caféer och affärer. Dessutom finner du en trevlig sjöpromenad med småbåtshamn. I den lilla hamnen kan du fortfarande se de gamla fisketraditioner och ett stenkast bort, ta bilfärjan över sjön till ett överkomligt pris. Torri del Benaco är en fin utgångspunkt för dem som älskar natur och vill vandra eller cykla mountainbike på Monte Baldo eller runt sjön.

Mysig trädgård med pool

Vi är säkra på att du kommer trivas på Hotel Al Caminetto. Det är inte bara hotellets komfort som räknas, men även den varma atmosfären och gästfrihet som ägarfamiljens son och hans far fomår att förmedla. Du är i goda händer och nu är det bara upp till dig att få en minnesvärd semester.

Läs mer om Hotel Al Caminetto

Hotel Al Caminetto är ursprunligen ett stort bostadshus som byggts om till hotell, och det känns verkligen som att du flyttat in hos en privat familj. Al Caminetto fint renoverat och framstår idag som ett elegant hotell med en underbar trädgård med en modern pool och tillhörande solstolar. Den stora terrassen är en perfekt plats att njuta av en drink eller aperitif på eftermiddagen, men du kan också börja dagen här med en nybryggd cappuccino. Under högsäsongen kan du äta frukosten på terrassen. På hotellet finns också en bar med lounge och TV-rum. Det finns gratis Wi-Fi på hela hotellet och bilen kan parkeras på hotellets egna parkering.

Modern, klassiskt inredda rum

Hotel Al Caminetto har 20 stora och bekväma rum, alla med balkong, satellit-TV, aircondition, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Rummen på Hotel Al Caminetto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map