Villa i Susegana i Veneto

Tenuta Due Castelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan Tenuta Due Castelli är en härlig villa som är byggd efter områdets klassiska arkitektoniska stil. Villan ligger på en sju hektar stor kuperad grund där fem hektar upptas av odling av Prosecco druvor medan de sista två hektaren utgör fruktodling, olivträd och skog. Inte långt från villan kan man deltaga i vinsmakning av DOCG klassificerad Prosecco viner från vinhuset Due Castelli samt prova deras olivolja och andra typiska lokalprodukter, även dessa från gården Due Castelli.

Njut av utsikten från din privata terrass med pool och jacuzzi

Från villan har man en vacker utsikt till de omkringliggande kullarna som kan njutas från villans stora trädäck som är möblerat med fina utemöbler. Vid fastigheten har man anlagt en trädgård som breder ut sig på 4000 m² och där man även finner en fin pool (11 x 6 m) med uppvärmd jacuzzi hörna samt solstolar, omklädningsrum med badmöjlighet precis vid den övertäckta terrassen som även denna är utrustad med fina utemöbler, grill och utekök i marmor. Till villan hör även privat parkering och huset rymmer dessutom tvättmaskin.

Läs mer om Tenuta Due Castelli

Villa med 8+5 sovplatser:
Huset mäter ca. 500 m² och består på första våningen av rymligt vardagsrum, välutrustat kök med bl.a. ugn, microvågsugn, diskmaskin, juicemaskin och brödrost. Man kan även njuta av tillvaron i villan sällskapsrum med öppen spis (och 60 tum TV) och inta sina måltider i matsalen. Inredningen är utförd efter en sträng inredningslinje i stilen "Country Chic", som är en blandning av naturliga material som sten och trä samt blomstrande textil.

På de övre våningsplanen fördelar sig kvadratmeterna på 6 eleganta dubbelrum, alla med privat badrum, så även enkelrummet. I en av de större svitrummen har man installerat en jacuzzi vid foten av sängen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Il Pozzo

Capolona, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map