Omdömen från Maso di Villa

 
Maso di Villa är inte tillgänglig i dagsläget
Maso di Villa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Susegana här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Maso di Villa

Läs personliga omdömen av Maso di Villa som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maso di Villa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Maso di Villa

Susegana som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anders med sällskap från Linköping i Sverige bodde på Maso di Villa i Susegana från den 23. till den 26. maj 2008.

Hej! Boende på Maso di Villa var far fantastiskt. Personligt bemötande av en mycket trevlig värdinna som dessutom talade en exemplarisk engelska. En mycket väl tilltagen frukost på baksidan av villan, i total stillhet, och med utsikt över vingårdarna är sådant man minns i efterhand. Området är väl som det är i norditalien - många små orter som växt ihop till ett gytter av byar och små vägar. Vill man ha naturupplevelser finns fantastiska vyer från alpvägarna om man väljer att ta vägen över ett bergspass. Egen bil är nästan ett måste då Maso di Villa ligger väldigt ensligt ute på landsbygden. Ett tips är att ta med en navigator (t ex TomTom). Kommer man med kvällsplanet är det mörkt när man närmar sig Susegano, och det är hart när omöjligt att hitta rätt på de små byvägarna om man inte får vägledning.


Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marika med familj från Nacka i Sverige bodde under sin rundresa i den vackra Grappadalen på Maso di Villa i Susegana från den 3. till den 6. juni 2007.

Trevligt, tänkte själv höra av mig för att tala om att jag tycker ni har en fantastiskt bra hemsida och de inkvarteringar vi bodde på Rechsteiner och Maso di villa.

Områdena runt dessa två boende, främst Maso di villa, överensstämde verkligen med våra förväntningar. Ett fantastiskt boende som jag redan spridit till många vänner och bekanta.

Susegana var mindre än vi trodde och vi saknade väl egentligen bara en ort med lite mer tjusning i närheten, med fin piazza och bra restauranger. Nu letade vi mycket efter bra restauranger i närheten. Conegliano tyckte vi var rätt tråkig, Asolo och en del andra mindre städer var ju däremot fantastiska!

Rekommendrar er varmt till mina vänner och bekanta och verkligen Maso di villa boendet. Även vingården var bra men kan inte mätas i omgivning mot Susegana. Vi kommer säkerligen åka tilbaka!

Så tycker vi!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map