Agriturismo i Susegana i Veneto

Maso di Villa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Maso di Villa ligger i en stor trädgård i det kulliga landskapet cirka 70 km norr om Venedig och är omgivet av vinmarker och skog. Villan, som är inredd i ett gammalt stenhus från 1800-talet, köptes av familjen Lucchetta 1999 och har sedan dess dels inretts som en privat villa, dels till ett litet romantiskt hotell med endast 6 rum.

Smakfull inredning

Till och med den mest romantiska gästen kommer att stormtrivas på Maso di Villa då stället är i en klass för sig. Inredningen är något av de mest välgenomförda man kan uppnå och modern komfort som telefon och TV är här helt malplacerat.

Läs mer om Maso di Villa

Antikviteter skapar atmosfär

Ställets ägare är arkitekt och under den genomförda ombyggnaden har familjen tillbringat oändligt mycket tid på de lokala antika marknaderna för att hitta de rätta detaljerna till inredningen och man må säga att de lyckades långt bättre än förväntat.

Ta på dagstur till Venedig

Även fast Maso di Villa ligger i ett mycket naturskönt vinområde, tar det bara cirka en timme med bil att köra till Venedig, som även kan nås med tåg två gånger i timmen med avgång från den närliggande staden Conegliano och som ligger endast cirka 10 minuters bilresa från stället. Det finns många restauranger i området, den allra närmsta bara på 300 meters avstånd och familjen hjälper gärna till och ger goda tips.

Mysig trädgård

Maso di Villa består av tre uppehållsrum, varav den ena också fungerar som frukostsal under de kalla månaderna, annars äter man frukost på terrassen under pergolan. Det finns flera små sittplatser i trädgården och familjen har även byggt en swimmingpool (20 x 4 meter) i den nedersta delen av trädgården sommaren 2006.

Nyfikna hundar

Familjens två små glada och mycket barnvänliga hundar, tror helt säkert att de är ägarna av stället, och har självklart deras egna lilla hus på terrassen.

Färgglada rum

Rummen som är belägna på antingen första eller andra våningen (utan hiss) har alla deras egna personliga inredning och familjen har givit dem alla italienska namn efter de valt färger. OBS: Sängarna är förhållandevis korta och är man över 180 cm rekomenderar vi att man väljer något av rummen Arancio eller Glicine som inte har säng gavel vid fotändan. Familjen ber alla gäster respektera rökförbudet som råder i alla rum eller i de gemensamma uppehållsrummen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Maso di Villa

Läs personliga omdömen av Maso di Villa som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maso di Villa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Maso di Villa

Läs mer

Anders med sällskap från Linköping i Sverige bodde på Maso di Villa i Susegana från den 23. till den 26. maj 2008.

Hej! Boende på Maso di Villa var far fantastiskt. Personligt bemötande av en mycket trevlig värdinna som dessutom talade en exemplarisk engelska. En mycket väl tilltagen frukost på baksidan av villan, i total stillhet, och med utsikt över vingårdarna är sådant man minns i efterhand. Området är väl som det är i norditalien - många små orter som växt ihop till ett gytter av byar och små vägar. Vill man ha naturupplevelser finns fantastiska vyer från alpvägarna om man väljer att ta vägen över ett bergspass. Egen bil är nästan ett måste då Maso di Villa ligger väldigt ensligt ute på landsbygden. Ett tips är att ta med en navigator (t ex TomTom). Kommer man med kvällsplanet är det mörkt när man närmar sig Susegano, och det är hart när omöjligt att hitta rätt på de små byvägarna om man inte får vägledning.


Läs mer

Marika med familj från Nacka i Sverige bodde under sin rundresa i den vackra Grappadalen på Maso di Villa i Susegana från den 3. till den 6. juni 2007.

Trevligt, tänkte själv höra av mig för att tala om att jag tycker ni har en fantastiskt bra hemsida och de inkvarteringar vi bodde på Rechsteiner och Maso di villa.

Områdena runt dessa två boende, främst Maso di villa, överensstämde verkligen med våra förväntningar. Ett fantastiskt boende som jag redan spridit till många vänner och bekanta.

Susegana var mindre än vi trodde och vi saknade väl egentligen bara en ort med lite mer tjusning i närheten, med fin piazza och bra restauranger. Nu letade vi mycket efter bra restauranger i närheten. Conegliano tyckte vi var rätt tråkig, Asolo och en del andra mindre städer var ju däremot fantastiska!

Rekommendrar er varmt till mina vänner och bekanta och verkligen Maso di villa boendet. Även vingården var bra men kan inte mätas i omgivning mot Susegana. Vi kommer säkerligen åka tilbaka!

Så tycker vi!

Läs mer
 
search map