Agriturismo i Susegana i Veneto

Maso di Villa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Maso di Villa ligger i en stor trädgård i det kulliga landskapet cirka 70 km norr om Venedig och är omgivet av vinmarker och skog. Villan, som är inredd i ett gammalt stenhus från 1800-talet, köptes av familjen Lucchetta 1999 och har sedan dess dels inretts som en privat villa, dels till ett litet romantiskt hotell med endast 6 rum.

Smakfull inredning

Till och med den mest romantiska gästen kommer att stormtrivas på Maso di Villa då stället är i en klass för sig. Inredningen är något av de mest välgenomförda man kan uppnå och modern komfort som telefon och TV är här helt malplacerat.

Läs mer om Maso di Villa

Antikviteter skapar atmosfär

Ställets ägare är arkitekt och under den genomförda ombyggnaden har familjen tillbringat oändligt mycket tid på de lokala antika marknaderna för att hitta de rätta detaljerna till inredningen och man må säga att de lyckades långt bättre än förväntat.

Ta på dagstur till Venedig

Även fast Maso di Villa ligger i ett mycket naturskönt vinområde, tar det bara cirka en timme med bil att köra till Venedig, som även kan nås med tåg två gånger i timmen med avgång från den närliggande staden Conegliano och som ligger endast cirka 10 minuters bilresa från stället. Det finns många restauranger i området, den allra närmsta bara på 300 meters avstånd och familjen hjälper gärna till och ger goda tips.

Mysig trädgård

Maso di Villa består av tre uppehållsrum, varav den ena också fungerar som frukostsal under de kalla månaderna, annars äter man frukost på terrassen under pergolan. Det finns flera små sittplatser i trädgården och familjen har även byggt en swimmingpool (20 x 4 meter) i den nedersta delen av trädgården sommaren 2006.

Nyfikna hundar

Familjens två små glada och mycket barnvänliga hundar, tror helt säkert att de är ägarna av stället, och har självklart deras egna lilla hus på terrassen.

Färgglada rum

Rummen som är belägna på antingen första eller andra våningen (utan hiss) har alla deras egna personliga inredning och familjen har givit dem alla italienska namn efter de valt färger. OBS: Sängarna är förhållandevis korta och är man över 180 cm rekomenderar vi att man väljer något av rummen Arancio eller Glicine som inte har säng gavel vid fotändan. Familjen ber alla gäster respektera rökförbudet som råder i alla rum eller i de gemensamma uppehållsrummen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map