Agriturismo i Susegana i Veneto

Borgoluce Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Collalto är en av de stora vinproducenterna som har givit namn till hela det natursköna området väster om staden Susegana som ligger ca. 60 km nordväst om Venedig. Området har sedan 1245 dominerats av det stora slottet San Salvatore som fortfarande tillhör greven av Collato vars imponerande byggnader kan ses på avstånd.

Gå inte miste om de goda vinerna

Collalto är berömt för sitt Proseccovin och den stora moderna vinkällaren ligger i själva Susegana ca. 1 ½ km från slottet. Collalto består av vinmarker, skog och lantbruksmarker och har under de senaste åren drivit en agriturismo med samma namn.

Läs mer om Borgoluce Residence

En annorlunda pool

I stället för att bygga en traditionell pool så har ägarna valt en lösning som smälter väl in i naturen. De har nämligen valt att göra en "ekologisk" swimmingpool på kullarna lite bakom Casa Sfondo. Den liknar en liten sjö omringad av olika vattenplantor och är anlagd av en schweizisk firma som specialiserat sig på just detta. Plantorna är noga utvalda, då de bidrar till att rensa vattnet. I anknytning till poolen finns en liten trähydda med dusch och toalett.

Utsikt över markerna

Lägenheterna är fördelade i två föredetta lanthus, Casa Sfondo och Casa Lentiner, som ligger ca. 150 m från varandra med en fantastisk utsikt över markerna upp mot slottet. Husen ligger på en privat grusväg men annars är alla vägar i området offentliga, dock utan någon större trafik. Det är ca. 1 ½ km till Susegana.

Casa Sfondo är ett gammalt trevåningslanthus. Huset är totalt renoverat, och går framförallt i Collatos traditionella färger rött och ljusgult. Man har bevarat de gamla handlagda terrakotta-golven på första våningen, precis som de imponerande träbjälkarna. Collatos ekologiska pool, ligger lite bakom Casa Sfondo. Huset är inrett med de två lägenheterna Albarelle och Pippeto.

Casa Lentiner är precis som Casa Sfondo ett gammalt lanthus på tre våningar och är renoverat efter samma principer. Huset har de två lägenheterna Carpino och Rovere och under 2007 öppnas en Bed & Breakfast med totalt 9 dubbelrum i en redan existerande lägenhet.

Lägenheterna på Borgoluce Residence

Femrumslägenhet Alberelle med 6 sovplater

Ligger i Casa Sfondo och är fördelad på tre våningar. Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och kokvrå (fyra plattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) på bottenvåningen. På första våningen; ett sovrum med dubbelsäng och ett enkelrum med gemensamt badrum. På andra våningen finns ett sovrum med två enkelsängar och ett enkelrum med gemensamt badrum på tredje våningen. Lägenheten har tvättmaskin samt eget utomhusområde med bord och stolar.

Fyrrumslägenhet Carpino med 6 sovplatser

Ligger i Casa Lentiner och är fördelad på två våningar. Lägenheten består av uppehållsrum med separat matplats och kokvrå (fyra plattor, ugn, kylskåp och diskmaksin) på första våningen, var det också finns övertäckt uteområde. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng och privat badrum med dusch, samt två sovrum med två enkelsängar. Bägge har privat badrum, det ena med dusch och det andra med badkar.Lägenheten har tvättmaskin samt eget uteområde med bord och stolar.

Fyrrumslägenhet Rovere med 6 sovplatser

Ligger i Casa Lentiner och är fördelad på två våningar. Lägenheten består av stort uppehållsrum med öppen spis och kokvrå (fyra plattor, ugn, kyslskåp och diskmaskin). På första våningen, var det också finns ett dubbelrum med privat badrum med dusch. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med med två enkelsängar. Bägge har privat badrum med badkar. Från rummen på andra våningen finns det utgång till en övertäckt terrass varifrån man kan se slottet San Salvatore. Lägenheten har tvättmaskin samt eget utomhusområde med bord och stolar.

Femrumslägenhet Pioppeto med 8 sovplatser

Ligger i Casa Sfondo och är fördelad på två våningar. Lägenheten består av stort uppehållsrum med öppen spis och kokvrå (fyra plattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) på första våningen, var det också finns ett rum med dubbel bäddsoffa samt privat badrum med dusch. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng och två sovrum med två enkelsängar. Ett av rummen har privat badrum med dusch, medan de andra två har gemensamt badrum med dusch i hallen. Från ett av rummen på andra våningen är det utgång till en övertäckt terrass varifrån man kan se slottet San Salvatore. Lägenheten har tvättmaskin samt eget utomhusområde med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Due Castelli

Susegana, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map