Agriturismo i Susegana i Veneto

Borgoluce Agriturismo

 
Borgoluce Agriturismo är inte tillgänglig i dagsläget
Borgoluce Agriturismo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Susegana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Collalto har sedan 1245 dominerats av det stora slottet San Salvatore, som fortfarande tillhör greven av Collato, vars imponerande byggnader kan ses på avstånd. På stället finns det två gamla lanthus där lägenheterna och rummen är fördelade. Från varje liten vrå samt från den ekologiska poolen har man utsikt till de omkringliggande gröna kullarna.

Vin till finsmakaren

Collalto är berömt för sitt Proseccovin, och den stora moderna vinkällaren ligger i själva Susegana ca. 1 ½ km från slottet. Collalto består av vinmarker, skog och lantbruksjord och har under de senaste åren drivit en agriturismo och ett Bed & Breakfast med namnet Borgoluce Agriturismo och som är belägna i två ursprungliga lanthus.

Läs mer om Borgoluce Agriturismo

Ekologisk pool

Istället för att bygga en traditionell swimmingpool har ägarna valt en lösning som smälter väl in i naturen. De har nämligen valt att göra en "ekologisk" pool på kullarna lite bakom Casa Sfondo. Den liknar en liten sjö omringad av olika vattenplantor och är anlagd av en schweizisk firma som specialiserat sig på just detta. Plantorna är noga utvalda då de bidrar till att rensa vattnet. I anknytning till poolen finns en liten trähydda med dusch och toalett.

Utsikt, utsikt och åter utsikt

Rummen ligger i det tidigare lanthuset Casa Lentiner, som också rymmer ett par av ställets lägenheter. Övriga lägenheter ligger i huset Casa Sfondo, ca. 150 m bort. Det är en fantastisk utsikt över markerna och upp mot slottet. Husen ligger på en privat grusväg - annars är alla vägar i området till allmänheten, dock med lite trafik. Det är ca.1 ½ km till Susegana.

Rum i ett gammalt lanthus

Casa Lentiner är ett gammalt trevåningslanthus. Huset är totalt renoverat och går framförallt i Collatos traditionella färger rött och ljusgult. Det trevliga Bed & Breakfast är på tre etager. På första våningen ligger frukostrummet, där det även finns en öppen spis. På nästa våning ligger 3 rum och på översta våningen finns det ytterligare 6 rum samt ett trevligt allrum med en stor platt-TV och trådlöst internet.

Rustik inredning

Totalt finns det 9 rum som är fint och rustikt inredda. Det finns varken TV eller telefon på rummen, men alla har däremot eget badrum med dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 
search map