Hotell i Sona vid Gardasjön

Relais Corte Guastalla

 
Relais Corte Guastalla är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Corte Guastalla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais Corte Guastalla inbjuder till en vistelse i bekväm och stilren miljö i historiska ramar i detta adliga sommarresidens från 1400-talet. Sätter du pris på detaljer finner du här ett värdpar som investerat tid och intresse i att skapa en unikt ställe omgivet av skönt landskap på kort avstånd från Gardasjön, Verona och Valpolicella.

Renovering till fingerspetsarna

De nuvarande ägarna Orietta och Franco köpte stället 2001 och sedan dess lagt ner all sin tid på att få det att bli i enlighet med de ursprungliga byggtraditionerna. Man har under renoveringen lagt ner stor vikt på att bevara orginal stilen. Inredningen är en kompination av skön, modern design blandat med vackra antikviter. Väggarna är putsade utan användning av cement (som man gjorde för) och alla stenar på golven är i orginal, men vidgjorda precis som alla vackra tak är av orginal.

Läs mer om Relais Corte Guastalla

Pool med jacuzzi

I trädgården ligger poolen med jacuzzi som rensas av oxygen och vattnet är därför helt naturligt. Många djur i området kan därför dricka det utan problem, vilket de ibland gör. Poolen är öppen mellan 9:00 och 20:00. Dock ska påpekas att under siestan bör man respektera stillhet. Detta med tanke på att delar av den gamla stallbyggnaden är inredda till exklusiva lägenheter, som är privat ägda som beboes av italienare, som vill vara närmare naturen.

En genuin upplevelse

Man kan få antingen utsikt till trädgården och markerna eller mot den stora gräsplanen som ligger ovanpå ställets underjordiska garage. Eftersom ägaren Franco anser att bilar inte hör till miljön, så har han grävt ett underjordiskt garage under den stora gårdsplanen och fruktträdgården. Bakom huvudbyggnaden har gästerna även tillgång till en stor trädgård. Relais Corte Guastalla har en stor lounge, frukostmatsal med en blanding av antik och modern konst på väggarna, öppen spis, samt ett litet bibliotek med internettillgång.

Matställen i närområdet

Det finns många lokala, goda restauranger i området. Man kan även finna en del i Michellin-guiden och ägarinnan Orietta kan ge en hel del goda råd. Relais Corte Guastalla ligger på landet, långt från allt, så man får vara förberedd på tystnaden, utom på hösten när skörden kommer igång. Man tar sig till Relais Corte Guastalla på den 1,5 km väskötta grusväg, som är flitigt använt av cyklister. Adressen Sona är lite missvisande då Sona ligger norr om motorvägen och Relais Corte Guastalla ligger söder ut, ca 5km från byn Sommacampagna.

Få men fina rum

Stället öppnade i augusti 2006 och har endast 8 rum. Alla rum har badrum med dusch, toalett och hårtork medan suiterna även har jacuzzi med aromaterapi. Junior suiterna och suiterna har ett litet uppehållshörn med soffa. Det finns satellit-TV (flat-screen), telefon, minibar, aircondition, förvaringsbox, kaffe och te facilieteter – och det enda som i verkligheten skiljer rummen från varandra är storleken. De 2 familjerummen (2 vuxna och 2 barn under 15 år) ligger i en tillbyggnad och består av uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng, rum med dubbel bäddsoffa samt ett eller två badrum. Det finns ingen hiss i tillbyggnaden.

Rummen på Relais Corte Guastalla

Dubbelrum Relax

Relax-rummen är utrustade med aircondition, TV, telefon och eget badrum. De är rymliga med fint friliggande träbjälkar i taket.

Dubbelrum Comfort

Comfort-rummen mäter ca. 35 m² och erbjuder en utsökt inredning med antika möbler, parkettgolv och fint friliggande träbjälkar i taket. De har badrum i marmor med stor duschkabin.

Dubbelrum Romantic

Romantic-rummen mäter ca. 45 m² och är solrika. De är utrustade med inbjudande uppehållsrum med minibar och satellit-TV. Inredningen är präglade av antik och design-möbler. Badrummet har både dusch och badkar med vattenmassage.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map