Hotell i Soligo i Veneto

Locanda La Candola

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De producerar sin egen Prosecco. Produktionsanläggningen ligger i närheten, men du kan givetvis smaka bubblorna i restaurangen. Mer romantiskt kan det knappast bli.

Bra läge i Prosecco vindistrikt

Landsyn Soligo ligger ca. en kilometer bort, men få skulle förmodligen gå ner eftersom landskapet är brant. Lite längre bort (ca. 2 ½ km) ligger den något större staden Farra di Soligo där du också finner ett större köpcentrum.

Välsmakande och kreativt matställe

I restaurangen är nivån ganska hög och kocken strävar både för att behaga och överraska. Ni kan sitta under bar himmel där man dukat upp med levande ljus. Sviker vädergudarna finns det även mycket vackra lokaler inomhus där ni kan äta er middag. Köket är kreativt och tillagar både gourmetmat och mer traditionella rätter i deras Osteria som ligger alldeles intill. I gourmetavdelningen äter man oftast en a la carte meny som ändras ofta. Restaurangen är alltid stängd om tisdagar är även öppen för lunch under sommarsäsongen.

Pool med panorama

Poolen ligger lite för sig själv så att restauranggästerna och poolgäster ska störa varandra. Från poolen har man en vacker utsikt över dalen och det omgivande landskapet. Här finns naturligvis en solterrass med solstolar och utomhusdusch samtidigt som ett hörn av poolen har jacuzzi-funktion. Trots att rummen ligger på andra våningen så har gästerna pga. den sluttande terrängen enkel tillgång till poolen då de kan gå ner via baksidan - så du behöver inte glida förbi restaurangen i badkläder. Notera: Det kan forekommer arrangemang av bröllop på stället om lördagar under sommaren. När det händer har de övernattande gäster dock alltid tillgång till både poolen och en del av restaurangen. Rummen ligger lite för sig själv, så bröllopsfesten om lördagar när det inträffar brukar inte störa. Festen kan arrangeras till lunch eller middag. Musiken dämpas under alla omständigheter kl. 01:00. Det finns gratis parkering bakom huset.

Rummen på Locanda La Candola

Dubbelrum

Rummen är mycket trevliga och välkomnande. De ligger på 2:a våningen ovanför restaurangen och vänder mot dalen, dvs. vyn är en blandning av träd och landskap. Även om rummen ligger på 2:a våningen svarar det faktiskt till marknivå på baksidan eftersom terrängen sluttar. Dessa fyra rum är något mindre än den andra kategorin - och har ej plats för extrasängar. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi, minibar, förvaringsbox, möjlighet att laga kaffe / te samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Det är ett medvetet val att det inte finns tv på rummen.

Dubbelrum med jacuzzi

Rummen är mycket trevliga och välkomnande. De ligger på 2:a våningen ovanför restaurangen och vänder mot dalen, dvs. vyn är en blandning av träd och landskap. Även om rummen ligger på 2:a våningen svarar det faktiskt till marknivå på baksidan eftersom terrängen sluttar. Dessa fyra rum är något större än den andra kategorin - och har ej plats för extrasängar. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi, minibar, förvaringsbox, möjlighet att laga kaffe / te samt badrum med toalett, hårtork och jacuzzi. Det är ett medvetet val att det inte finns tv på rummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map