Omdömen från Agriturismo Corte Tamellini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Corte Tamellini

Läs personliga omdömen av Agriturismo Corte Tamellini som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Corte Tamellini. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vi kommer tillbaka

Bra bemötande, väldigt bra lägenhet och ett väldigt vackert läge!

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Corte Tamellini

Soave som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt placering i Veneto

Vi kom fram till Corte Tamellini efter en vecka i Toscana. Det var fascinerande att se, hur landskapet skiftade från en blandning av druvor, oliver, solrosor och majs, till druvor, druvor och druvor :) Så fint.
Corte Tamellini är ett litet ställe med få lägenheter, vilket på många sätt är riktigt bra. Vi bodde i "La Stalla". Kvaliteten på lägenheterna var rätt hög. Det är gott om plats, och det är fint renoverat. Det fins aircondition i både kök/allrum och i sovrum - vilken lyx!
Man har sin egen lilla terrass, och det var riktigt härligt. Dock ska man vara uppmärksam på att endast "il Fienile" har en terrass med tak. Alla andra lägenheter har kvällssol direkt på terrassen. Det finns inget parasol, och det kan bli rätt varmt. Vi frågade, men dessvärre. Det gjorde att folk fick springa in och ut för att vara i sol och skugga. Det skulle ju kunna lösas på ett billigt sätt, genom att skaffa ett parasoll till platsen. Det är såklart en petitess, men efter en lång dag i solen, är det skönt att kunna slappna av lite i skuggan, så detta är en uppmaning till Graziano och hans familj. :) De var annars väldigt trevliga och tillmötesgående, vi blev ofta frågade om vi hade det bra.

Corte Tamellinis läge i Soave är mer eller mindre perfekt. Det är ganska kort väg till Soave där det finns många inköpsmöjligheter och riktigt bra restauranger. Det betyder också att man inte är så beroende av köket i lägenheten. Det är nämligen rätt litet - endast 2 kökplattor och ett kylskåp med endast en hylla. Vi hade med oss en liten semestergrill, och det var riktigt trevligt att kunna grilla på terrassen. Vi var dock met ute och åt italiensk mat.

Poolen låg vackert och hölls ren och fin. Poolområdet är dock lite lite. Även om det inte är så många lägenheter kan det ändå vara ca 20 personer och då blir poolen rätt liten. :) Framförallt om det är många barn. Dessutom var där bara 9 solsängar till 20 människor. Det är säkert något som är lätt att ordna så att folk slipper ligga på gräsmattan.

Vi var dock mycket nöjda. Det ska verkligen inte mycket till för att det skulle vara perfekt.

Rekommendationer till andra gäster

Utnyttja att Tamellini ligger så nära Soave - det är en vacker liten stad. Prova Osteria La Scala (samma byggnad som La Gambera) - som serverar läcker autentisk italiensk mat. Vi åt mest tillsammans med de lokala, det var inte så många turister. Ännu ett stort plus. ;)
Utnyttja möjligheten att köra på många turer, om ni själv har bil med. Verona och Venedig säger sig själv. Vi var i Arena di Verona och såg operan Aida. Fantastisk upplevelse!! Även om man inte är ett opera-fan. :)
Det finns många möjligheter att besöka vingårdar - det ligger på löpande band efter varandra. SE till att få uppleva Valpolicella som ligger lite väster om Verona, mot Lago di Garda. Vi besökte vingården Serego Alighieri som lagar vin under det världsberömda varumärket MASI. Kanonupplevelse. Familjen har ägt stället i 22 generationer, och är släktingar med Dante Alighieri i rakt led nedåt. Det är ett av de 10 bästa vinhusen enligt danska tidningen Politiken - så många har vi inte provat så det vet vi inte - men att det var fantastiskt det vet vi. Och vi var fattiga då vi körde därifrån... (men rika på vin).
Det ligger ett stort shoppingcenter öster om Verona (avfart Le Corti Venete, Centro Commercial). Där hittar man allt.
En stad som ofta glöms är Vincenza, som ligger mellan Soave och Venedig. Det är värt en eftermiddagstur. Fantastiska torg med många bra restauranger och härlig atmosfär.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (La Stalla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbara Italien

När vi först rullade upp mot slutdestination blev jag lite orolig. Vi möttes av en byggarbetsplats, det visade sig dock vara grannhuset som skulle renoveras.
Men när vi rullade in på uppfarten förverkligades mina förväntningar.
Utsikten är fantastisk över vingårdarna.
Allt är snyggt, välplanerat och mycket välskött på Agriturismo Corte Tamellini.
Familjerna som sköter det är mycket vänliga och hjälpsamma.
Vi hade fördelen att vara i stort sett ensamma på gården hela veckan. Det innebar lyxen att få ha poolen för oss själva. Även den mycket välskött och fin.
Vi återkommer gärna till detta stället.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Vackra omgivningar

Corte Temellini är ett helt fantastiskt ställe. Omgivningarna är vackra och allt är i sin ordning.
Husen är inredda i gammal stil. Vi kan varmt rekommendera stället.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Corte Tamellini

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Enso)

Lägenheten är i 2 våningar och det finns ingen takhöjd på 1 våningen där sängen står. Du skall verkligen vara försiktig så du inte slår huvudet.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super mysigt B&B med fantastisk utsikt över vinmarkerna

Har inte något dåligt att säga, de som äger stället är super trevliga och han får en fantastisk behandling och de är bra till att berätta om stället och vad de gör.
I lägenheten var allt man skulle använda, rent. Deras poolområde är superfint och där har man också den vackra utsikten och det städas varje dag. Absolut inte sista gången som vi har rest dit.

Rekommendationer till andra gäster

Eftersom man betalar per dag är det ett superställe att vara några dagar och uppleva området och inte minst Soave stad, som är värt ett besök. Man kan definitivt också bo här en vecka eller mer eftersom det ligger rätt nära Venedig, Verona och inte minst Valpolicella området.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättetrevligt ställe

Fin lägenhet nära poolen och utsikt över vinfälten. Nära till Soave där det finns både restauranger och affärer. Trevlig ägare som pratar engelska och man kan köpa gårdens vin etc till ett bra pris.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo Corte Tamellini

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Tita)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert beläget Agriturismo med utsikt till vinmarker

Stället är rent och snyggt och poolen rengörs varje dag. Det bästa var vår övertäckta terrass, med vacker utsikt till vinmarker och pool. Ägarna (2 bröder) var flinka och tillmötesgående.
Stället ligger 3 km från en liten stad, Soave med en vacker borg, men endast ett fåtal butiker, caféer och restauranger.
Ett minus var frukosten för 8 Euro per person - den bestod av torrt bröd, yoghurt, marmelad och en liten kanna kaffe. Det var lurendrejeri!
I huset saknades det basala saker som en diskmaskin, diskborste, salt/peppar, socker, el-kokare och du skulle själv ta med diskhandduk.
Annat minus - det fanns ingen reception och ägarna var bara på stället mellan 8.30-9.15. Annars fick du ringa efter dem. Men trots dessa minuskan vi rekommendera stället - det var lugnt och stilla.

Rekommendationer till andra gäster

Ät din frukost i Soave, där du på ett café kan få kaffe, toast och vatten för 9 Euro för 2 personer!
Det finns en supermarknad i Soave samt bankomat.

Agriturismo Corte Tamellini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Corte Tamellini
Lägenhet m. 1 sovrum (Fienile)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map