Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Lägenhet Fienile Lägenhet Stalla Lägenhet Tita Da Enso i den gula byggnaden, sedan Tita i den röda och la Stalla till höger med Il Fienile i orange helt till höger
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det orörda och oemotståndliga vindistriktet Soave som gränsar till Valpolicella, och som är världsberömt för sina kraftfulla röda viner, Amarone. Det finns inte många platser som Corte Tamellini i norra Italien - detta lantställe är perfekt för bilande gäster samt för de som vill kombinera dagsutflykter till Gardasjön och Venedig. Du kan du bo i rum eller lägenheter med en terrass på dagsbasis.

Var är vi?

Placeringen är lantlig och stadslivet verkar avlägset. Ändå ligger Verona bara 30 km bort och Soaves fina lilla centrum bara 5 km bort. Närmaste by är Costiggiola som ligger ca. 1 km bort. Där finner du en livsmedelsbutik och några restauranger, bland annat en pizzeria. Med lite ansträngning kan du gå dit ner - men på kvällen finns det ingen gatubelysning och inga trottoarer på landsbygden.

Läs mer om Agriturismo Corte Tamellini

Vinproduktion och gårdsbutik

Ögat ser vinstockar åt alla håll. I fjärran anar man landsvägen och helt till vänster kan man skymta några lagerbyggnader som inte är så vackra, vilket är det enda som förstör en annars väldigt pittoresk och naturskön miljö. Gården producerar både röda och vita viner (produktionen sker dock inte på stället) - men lokalproduktionen slutar inte här. Nere i deras lilla, men dock välfyllda vinkällare och gårdsbutik där deras produkter kan smakas och köpas finner man även dessertviner, olivolja, sylt och inlagda grönsaker. Naturligtvis kan du få en rundtur i produktionsdelen, om du är intresserad av vin. Och värdarna vet många bra producenter i närheten som de kan tipsa dig om.

Gemensamma faciliteter

Det finns en liten reception på gården där du kommer att välkomnas. Det finns också en liten taverna och ett frukostrum där du kan köpa frukost. Det finns en gemensam tvättstuga på plats och naturligtvis parkering. Observera att det även är möjligt att hyra mountainbikes - vi vill dock uppmärksamma att standarden på hyrcyklar i allmänhet kan vara av varierande karaktär.

Pool mitt bland vinmarkerna

Poolen är fin och ett kapitel för sig. Den innehåller saltvatten, ligger på framsidan och har en fin utsikt över de omgivande vinmarkerna. Vid poolen finns också en toalett och en utomhusdusch som gör slappandet vid poolen ännu bättre.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Corte Tamellini

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map