Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Lägenhet Fienile Lägenhet Stalla Lägenhet Tita Da Enso i den gula byggnaden, sedan Tita i den röda och la Stalla till höger med Il Fienile i orange helt till höger
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det orörda och oemotståndliga vindistriktet Soave som gränsar till Valpolicella, och som är världsberömt för sina kraftfulla röda viner, Amarone. Det finns inte många platser som Corte Tamellini i norra Italien - detta lantställe är perfekt för bilande gäster samt för de som vill kombinera dagsutflykter till Gardasjön och Venedig. Du kan du bo i rum eller lägenheter med en terrass på dagsbasis.

Var är vi?

Placeringen är lantlig och stadslivet verkar avlägset. Ändå ligger Verona bara 30 km bort och Soaves fina lilla centrum bara 5 km bort. Närmaste by är Costiggiola som ligger ca. 1 km bort. Där finner du en livsmedelsbutik och några restauranger, bland annat en pizzeria. Med lite ansträngning kan du gå dit ner - men på kvällen finns det ingen gatubelysning och inga trottoarer på landsbygden.

Läs mer om Agriturismo Corte Tamellini

Vinproduktion och gårdsbutik

Ögat ser vinstockar åt alla håll. I fjärran anar man landsvägen och helt till vänster kan man skymta några lagerbyggnader som inte är så vackra, vilket är det enda som förstör en annars väldigt pittoresk och naturskön miljö. Gården producerar både röda och vita viner (produktionen sker dock inte på stället) - men lokalproduktionen slutar inte här. Nere i deras lilla, men dock välfyllda vinkällare och gårdsbutik där deras produkter kan smakas och köpas finner man även dessertviner, olivolja, sylt och inlagda grönsaker. Naturligtvis kan du få en rundtur i produktionsdelen, om du är intresserad av vin. Och värdarna vet många bra producenter i närheten som de kan tipsa dig om.

Gemensamma faciliteter

Det finns en liten reception på gården där du kommer att välkomnas. Det finns också en liten taverna och ett frukostrum där du kan köpa frukost. Det finns en gemensam tvättstuga på plats och naturligtvis parkering. Observera att det även är möjligt att hyra mountainbikes - vi vill dock uppmärksamma att standarden på hyrcyklar i allmänhet kan vara av varierande karaktär.

Pool mitt bland vinmarkerna

Poolen är fin och ett kapitel för sig. Den innehåller saltvatten, ligger på framsidan och har en fin utsikt över de omgivande vinmarkerna. Vid poolen finns också en toalett och en utomhusdusch som gör slappandet vid poolen ännu bättre.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Corte Tamellini

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Corte Tamellini

Läs personliga omdömen av Agriturismo Corte Tamellini som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Corte Tamellini. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 21 omdömen från Agriturismo Corte Tamellini

Fantastisk Semester på Agriturismo Corte Tamelline

Det var helt enkelt en väldigt skön semester. Vi skulle ha bott i en annan lägenhet, men fick huset Il Fienile, det var härligt. Allt ok.

Läs mer

Härligt ställe

Väldigt härligt ställe
De är dessvärre i gång med att bygga flera lägenheter och när de är klara, så kommer det att bli trångt

Läs mer

Superhärligt ställe

Det var en riktigt bra upplevelse att komma till Corte Tamellini. Läget och inredningen av lägenheten var helt perfekt. Härligt med poolen - som ingen av oss kunde få nog utav. Absolut ett ställe vi vill bo på igen. De sakerna vi önskar skulle vara annorlunda: vår terrass som egentligen var med en balkong med ett litet bord och två stolar. Det hade varit bra med ett större bord och fyra stolar nu n är lägenheten var beräknad till 4 personer. Vi testade också frukosten, som vi tycker var för dyr i förhållande till innehållet och valmöjligheterna.

Läs mer

Serviceinriktade och tillmötesgående

Läs mer

Moderna o tjusigt men med bristande service

Supermodernt och tjusigt boende. Vi tvingades fick gå högst upp med resväskor för att nå rummet i ett i övertogs tomt hus. Flera lediga rum på bottenplan? Svårt att få kontakt medgäster/personal. Endast via telefon. Visste inte ens var vi skulle checka in. Saknade en ringklocka exempelvis. Till slut ringde vi det telefonnummer dom fanns på hemsidan via Google. Att bo på vingård är gör oss förenat med vinprovning och även att kunna ligga vid poolen och sippa på nåt gott. Men vem dkulle vi handla det av? Inga tider på när vinkällaren var öppen eller erbjudande om att handla vid ankomst. Vi gick ta vårt varma vin från bilen men saknade vinöppnare. 2 danska par dom höstade gården kunde hjälpa oss. Mot em såg vi en yngre kille som efter förfrågan, kunde erbjuda oss att köpa vin. Nästa år är vi 8 tjejer dom ska åka runt på vingårdar men det känns inte som att vi kommer åter till denna. Maktfrågan vart även den ett stort problem. Eftersom det inte är aktuellt att köra efter att man intagit vin, så fick vi vars hungriga. Hade med oss en kall pizza till lunch, som vi gick äta utan bestick då vi inte gick låna dessa. Till middag blev det ett päron eftersom den servering dom fanns på gångavstånd var stängd. Detta trots att Google visade att den skulle vara öppen. En promenad i branta backar utan belysning med häftig trafik så var vi glada att överleva. Hade verkligen behövt hjälp med att beställa från något ”take away”. Poolområdet var mycket fint och solen lyste fint och utsikten var aldelrnd underbar. Bara någon hade brytt dig om oss och hjälpt oss med matfrågan.

Läs mer

Väldigt vackert!

Väldigt charmigt boende mitt bland vackra vinrankor, härlig pool och fint inredda lägenheter! Nära till restauranger och affär!

Läs mer
 
search map