Hotell i Scorzè i Veneto

Hotel Antico Mulino

 
Hotel Antico Mulino är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Antico Mulino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Veneto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av byn Scorzè, bara 21 km från Venedig och 17 km från Treviso, finner man detta trevliga Hotel Antico Mulino som ligger ned vid floden Dese. Hotellet har en restaurang, vilket i sig är värd hela resan ner.

Som namnet antyder, är hotellet inrett i en gammal väderkvarn som ligger vackert i den gröna omgivningen och vid sidan av flodens brus. Landsvägen passerar stället ca. 50 m bort och det är bara några kilometer till motorvägen, så stället har perfekt läge för att göra utflykter i området. Några föslag är Venedig, Treviso, Padova, Chioggio och Vicenza - för att inte nämna det vackra vinområdet Strada del Prosecco, med alla små spännande medeltidsbyarna.

Läs mer om Hotel Antico Mulino

Hotellet ligger omgivet i en grön trädgård och har bra parkeringsmöjligheter. Där finns en stor terrass precis ute vid floden där man bland annat äter frukost under sommaren. Det finns en reception, hiss, bar och restaurang. Hotellet har inlett ett samarbete med golfklubben Ca' della Nave di Martellago ca. 4 km därifrån, och ställets gäster får 20% rabatt på Green Fee. Det är även möjligt att låna cyklar på hotellet.

Läget på Poslätten, där det ligger många stora internationella verksamheter gör att hotellet används ofta som övernattningshotell för olika affärsmän. Därför är det lättare att få rum under helgerna än på vardagarna. Det dagliga driften på hotell och restaurang styrs av de sympatiska svågrarna Stefano og Stefano, vilket de gör med glimten i ögat och stor professionalism, liksom resten av personalen.

Restaurangen, som heter Osteria Perbacco, är ett helt kapitel för sig och enligt In-Italias utsända värd hela resan ner. Restaurangen ( som är stängd på söndagar och lördagar till lunch) är nämnd bl.a. i Michelin guiden, Gambero Rosso och Slow Food, och det är nästan överflödigt att nämna att man äter fullständigt fantastiskt. Menykortet ändras enligt årstiderna och det är inte speciellt stort. Men istället är man helt säker på att få en vällagad måltid som är tillberedd enbart på färska råvaror. Vinkortet är å andra sidan ytterst omfattande och består både av italienska och utländska viner.
In-Italias gäster får 20% rabatt i restaurangen, dock inte på drycker.

Hotellet har i allt 28 rum som alla är fint inredda och blir med jämna mellanrum renoverade. Alla har telefon, satellit-TV, wi-fi-internet, minibar och aircondition, samt bad med dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map