Hotell i San Zeno di Montagna i Veneto

Hotel Bellavista

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är omtyckt för sitt panoramaläge och sitt lugn. Detta är nämligen ett hotell som ligger lite för sig självt och uppe på en höjd längs med vägen som tar dig från San Zeno di Montagna mot Ca' Montagna. Hotellet är även omtyckt för sin trevliga personal som ser till att du har det bra.

För dig som vill vandra eller cykla

Hotel Bellavista har ingen pool och passar dig bäst som antingen vill ha en aktiv semester där vandring och cykling är i fokus. Eller för dig som vill ha en plats där du kan dra tillbaka efter hektiska dagar fyllda med upplevelser. Hotellet ligger ca 8 km från sjön, räknar man fågelvägen är det dock kortare.

Till Garda i söder är det ca 11 km och till Bardolino har du ca 16 km. Åker du norrut kommer du till bl. a Malcesine och du har ca 22 km dit. Monte Baldos höga höjder har du inte långt ifrån dig och det tar allt fårn en halvtimme till en timme att köra dit beroende på vart vid berget du vill hamna.

Läs mer om Hotel Bellavista

Det finns restaurang på hotellet

Det som är bekvämt med hotellet, med tanke på läget, är att hotellet själv har en restaurang. Här serveras frukost, lunch och middag vilket är skönt om du vill ta dig ett glas vin till maten och kunna låta bilen stå. Hotellet har även en terrass där du kan koppla av med något gott att dricka.

I San Zeno di Montagna som du har ca 1,2 km bort finns också restaurang samt bensinstation, barer och tobaksaffär. På närmre håll har du bar, liten matbutik och bank. Är du intresserad av att besöka t.ex Gardaland så hör med receptionen då de har möjlighet att hjälpa dig med biljetter m.m.

Typiskt från området är ostar, honung, olika s.k. salumi och tryffel i fall du vill handla lite lokala specialiteter hem.

Komfortabla rum

Rummen är enkla men komfortabla. En del vetter ut mot sjön och några har liten balkong. Detta kan vi dock inte garantera i förväg. Alla har faciliteter som Sat-TV, kassafack, badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Bellavista

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map