Omdömen från Villa Giona

 
Villa Giona är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Giona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Pietro in Cariano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Giona

Läs personliga omdömen av Villa Giona som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Giona. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Giona

Villa Giona
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giona
Dubbelrum Giovanni da Verona
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Eva och man samt vänner från Helsingborg i Sverige bodde på Villa Giona i San Pietro in Cariano från den 2. till den 4. juni 2010.

Hade mycket att göra efter resan men nu vill jag översända ett riktigt stort Tack för en mycket trevlig och välplanerad resa. Allt har fungerat över förväntan och vi har fått ett fantastiskt välkomnande, städer och boende har uppfyllt allas önskemål.

Italien har absolut lockat oss vidare så jag ber att få återkomma när det dax för nästa tur eller om du har ett förslag på vart vi ska bege oss nästa gång.... Storstäderna är klart ett måste men vi vill gärna få mer av fina sandstränder och det gemyt vi fick uppleva av denna resan. Du har vårt fulla förtroende framöver.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Marie med sällskap från Lugano i Schweiz bodde på Villa Giona i San Pietro in Cariano från den 5. till den 6. maj 2010.

Tack Vi kan framförallt rekommendera San Pietro in Cariano. Vi var alldeles ensamna på slottet.
Mottogs av en mycket sympatisk herre som även passade på att bjuda oss på vin och tilltugg.
Dessutom bokade han bord på en fantastiskt trevlig restaurang, med kök i högsta klass.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Anders med fru och vänner från Danderyd i Sverige bodde på Villa Giona i San Pietro in Cariano från den 18. till den 20. september 2009.

Villa Giona i San Pietro in Cariano var förträffligt. Trevlig personal, sköna rum och en helt underbart lugn och vacker omgivning. Detta är inget vanligt hotell utan ett ställe där vissa gäster verkar bo flera månader och som arrangerar exvis bröllop. Boendet levde definitivt upp till förväntningarna. Om man är i regionen för att prova vin och titta på Verona och Gardasjön bor man mitt i smeten men hur lugnt och skönt som helst. En liten varning för att man genomför ett renoveringsprojekt i en "ny-gammal" sidobyggnad vilket kanske stör gäster på vardagar, men för oss helgboende gjorde det inget.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map