Hotell i San Pietro in Cariano i Veneto

Hotel Villa del Quar

 
Hotel Villa del Quar är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa del Quar är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Pietro in Cariano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom ett fantastiskt läge, befinner du dig på historisk mark och hotellet känns både mystiskt och spännande med en skön atmosfär hängandes i luften. Är du en gourmand då tror jag att du kommer att trivas här. Restaurangen Arquade serverar vällagade rätter där kocken lägger stor möda i att få fram de bästa egenskaperna för varje komponent och till dessa härligheter serveras givetvis utsökta viner, däribland deras egna viner, tre olika druvor som ger tre olika viner. Läge, mystik och underbar mat är det du kan uppleva här på Villa del Quar.

Smaka gärna på druvorna

Hotellet har en vacker vinkällare som ligger en trappa ner i en av byggnaderna och här hålls det vinprovningar. I denna del finns även ett stort, luftigt allrum med vacker stenvägg och sköna sittplatser och på plan två ligger några av rummen. Som vår gäst har vi ordnat så att kan besöka vinkällaren och få provsmaka deras "topp" viner tillsammans med en liten gourmet snack.

Läs mer om Hotel Villa del Quar

Njut av charm och historia

Via Claudia Augusta, så heter den antika väg som leder dig fram till hotellet och bara tanken på att denna historisk mark, trampats av romerska soldater kan ge dig rysningar. Redan 47 e.Kr. fungerade villan som ett "hotell" och var en viloplats för romerska soldater där de bl.a. kunde byta ut sina hästar och under årens lopp har huset bytt skepnad mer än en gång. Under medeltiden blev villan ett slott och sedan fortsätter de olika historiska händelserna ända fram till år 1992 då det återigen blev ett hotell. Ett hotell där man bevarat och förvaltat den historiska platsen på ett ypperligt sätt. Stoltheten och passionen bland personalen märks klart och tydligt och det är en fröjd att få höra alla detaljer och gå på rundvisning.

Du har en stor trädgård att röra dig på

Den trevliga frukosten som består bl a av färskpressade juicer, gott pålägg, ägg och bacon serveras i ett vackert orangeri. På Villa del Quar är man flexibel när det kommer till mattider och man försöker anpassa sig e efter gästernas behov och önskningar och givetvis kan du njuta av maten under bar himmel. Till villan hör en stor fin trädgård inramad av oliv-och citronträd i krukor och på fälten omkring dig ståtar vinrankorna. Och i den lummiga trädgården ligger den sköna utomhuspoolen, så det är bara att välja ut en solstol och intaga det rätta solläget.

Cykla ut i det fria

Du bor på landet, i ett vackert landskap och har alla förutsättningar till att få en skönt avkopplande semester. Valpolicella är ett perfekt område för upplevelser i naturen och det finns gott om cykelvägar långt borta från trafikerade vägar. Runt om ligger mindre orter och till Pedemonte är det ett par kilometer, men för ett större utbud får du ta dig till mysiga Verona, som ligger endast 10 km bort. Väljer du att köra västerut kommer du fram till Gardasjön och den pittoreska lilla staden Lazise, ca. 26 km bort.

De flesta av hotellets gäster ankommer i egen bil eller med privat chaufför men skulle turen ske i helikopter finns det även en särskild landningsplats för den.

Hotellet har en stor och trevlig reception med lounge, flera uppehållsrum, restaurang, terrass, trädgård med stor pool och utvändig servering, joggingstig bland vinmarkerna, litet gym, bastu och konferensfaciliteter. Restaurang Arquade är stängd måndagar, samt i perioden 5/1 - 14/3.

Smakfulla och komfortabla rum

Det finns totalt 25 rum fördelade i 2 husblock, och 3 olika typer av rum på Hotel Villa del Quar och vi har valt att ta med två av dessa, nämligen classic och deluxe.

Rummen är varmt smakfullt i olika färger och med olika detaljer, men alla med tidsenliga möbler och flera av dem har träbjälkar i taket. Flera av badrummen är i marmor och vissa rum har snedtak. Alla är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar och hårtork.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Byblos Art Hotel - Villa Amistà

San Pietro in Cariano, Veneto

Villa Cortine Palace Hotel

Sirmione, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map