Hotell i San Pietro in Cariano i Veneto

Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Herrgården ligger i en skön park med pool där du kan njuta av en god drink eller ett glas vin efter dagens upplevelser. Hotellet som är medlem av "Small Luxery Hotels of the World" har en skön, fantasifull inredning rakt igenom, med färger och former i vild blandning. Ett hotell att förälska sig i.

Du bor på historisk mark

Den ursprungliga villan som härstammar från 1400-talet blev renoverad till sitt nuvarande utseende runt år år 1750. För en del år sedan blev villan uppköpt av sin nuvarande ägare, som då påbörjade ett omfattande arbete med att få den mycket slitna villan tillbaka till sin forna storhet. Under renoveringen fick ägaren idéen att inreda villan till ett designhotell som idag utgör ramarna för en samling modern konst och italiensk möbeldesign som du annars ska på konstmuseum för att hitta. Hotellet har dessutom utvecklat sin egen design-serie och i stort sett alla möbler (bortsett från konsten) kommer från denna serie som utvecklats av designern och arkitekten Alessandro Mendini.

Strosa runt bland ägorna

Även om hotellet har en annorlunda inredningsstil, så finns det platser med en liten mer nertonad färgskala, en plats där du kan dra dig tillbaka och koppla av till fullo. Hotellet har nämligen ett fint SPA där atmosfär och avkoppling är ledorden. Du har gratis tillträde hit och givetvis kan du beställa olika behandlingar här så att du kommer ner extra mycket i varv, även fysiskt. Sedan har vi den vackra trädgården där du kan strosa runt och njuta av luften och det natursköna. Här hittar du poolområdet med sittplatser runt om, och en poolbar där du kan beställa förfriskningar samt lättare luncher och snacks.

En plats för finsmakaren

Byblos Art Hotel Villa Amistà har en trevlig gourmetrestaurang som heter Atelier. Traditionella och internationella rätter och handplockade råvaror presenteras på ett vackert sätt som får även tallriken att se ut som en tavla. Middagen serveras i matsalen eller i vinterträdgården där en skönt avslappad stämning råder. Goda drinkar, cocktails och aperitifer kan du beställa på Peter's Bar, både före och efter maten där du även kan koppla av till skön musik. Här kan du beställa lättare måltider och aptitretare. Hotellet har dessutom en vinkällare med över 300 noga utvalda märken, vilket inte är så konstigt då vi befinner oss i hjärtat av Valpolicella.. Hit kan du ta dig om du är intresserad av vinprovning.

Lite som kan vara bra att veta

Du har som gäst fri shuttle till Verona under operasäsongen, men måste förbokas. Även om järnvägen passerar i den absoluta närheten (dock utan att störa) finns det inte något lokalt stopp. Restaurangen håller öppet för allmänheten så det kan vara en god ideé att boka bord innan.

Läs mer om Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Bo i färgglada och fantasifulla rum

Hotellet består av totalt 60 rum och suiter som alla är ytterst personligt och mycket färgrikt inredda. Vi kan erbjuda dig Superior, Deluxe och Juniorsvit. Rummen är utrustade med aircondition, telefon, internetuppkoppling, Sat-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch/kar, hårtork, badrock och morgontofflor.

Läs om rummen på Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Läs personliga omdömen av Byblos Art Hotel - Villa Amistà som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Byblos Art Hotel - Villa Amistà . Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Outstanding

Läs mer
 
search map