Omdömen från Agriturismo Musella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Musella

Läs personliga omdömen av Agriturismo Musella som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Musella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt, avkopplande och själavårdande

På Musella finns allt du kan önska dig, förutom en liten gårdsbutik, vilket jag tycker skulle varit bra. Otroligt trevlig och hjälpsam personal, fina rum med rustik känsla. Ett måste: gårdens vinprovning och en tur till vingårdarna på berget! De serverar en enkel frukost men ändå det man önskar sig liksom. Jag rekommenderar absolut ett besök här!

San Martino Buon Albergo som semester-destination

Al Ponte, byns restaurang där ingen kan engelska men är grymma på kroppsspråk!! Otroligt gästvänliga och bra mat med gott vin.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Härlig vingård med trafik

Vi hade det fantastiskt, men jag överraskades mycket av trafiken på vägen. Det var också mycket ljud från vinproduktionen och värmeanläggningen.

San Martino Buon Albergo som semester-destination

Härlig restaurang precis bredvid Osteria Al Ponte.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Enkelrum La Provenza
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En positiv upplevelse

Vi hade en härlig upplevelse med massor av plats både inne och ute. Stället ligger nära Verona och inte allt för långt från Venedig.

San Martino Buon Albergo som semester-destination

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och alldeles, alldeles underbart

Jag vill bara tacka för er fantastiska hjälpsamhet!!
Har bokat boende genom er för att fira min mans födelsedag, han fyllde 50! Jag fick tipset om Agriturismo Musella och det var helt otroligt fint, vackert och alldeles, alldeles underbart!!
Vilket boende, vilken personal och vilken avkoppling!
Tyvärr stannade vi för kort tid….

Återigen, tusen tack för bra tips och vi kommer alldeles säkert att återkomma med fler förfrågningar och bokningar eftersom vi älskar att åka till Italien!

San Martino Buon Albergo som semester-destination

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Super avkopplande plats

Vi har haft vår vistelse där, super, och särskilt deras läckra Amarone vin. Nu behöver vi bara ta reda på var vi hittar den i Danmark.
Utsökt frukost vi fick på vingården

San Martino Buon Albergo som semester-destination

Uppskattningar område, en kort bit från många saker

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Goda viner i vacker miljö

Lugn och behaglig atmosfär. Scharmig gård med trevliga rum och bra service.

Rekommendationer till andra gäster

Lätt att hitta med bil och inte så lång avstickare från motorvägen om man är på resande fot. 10 min med bil in till centrala Verona så man kan lätt åka dit och äta middag om man vill. Gården ligger i vackert landskap och historiskt område.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härlig vingårdsvistelse

Vi är jättenöjda med rummet, 2 vuxna och en 14 åring, vi bodde i familjerummet. Dubbelsäng på ett loft och bäddsoffa till 14-åringen.
Det var mycket varmt när vi var där så det var jättebra att det fanns pool och luftkonditionering.
Tyvärr var så hade bykrogen stängt på söndag kvällar men vi löste det med att åka till San Martino
och köpte med jättegod pizza och så passade vi på att prova gårdens vin till. De hade ingen vinprovning på söndagar så det var lite trist att vi inte visste det innan. Ett tips är att åka hemåt på västra sidan av Gardasjön, stanna till i Limone och ta ett dopp i sjön. Svalt och skönt. Vägen är krokig och lite trång ibland men utsikten och upplevelsen gör att det är värt det många gånger om.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Suite La Scaletta till 2/3 pers.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Härligt ställe med god service

Agroturismo Musella kan rekommenderas! Vi hade en fin lägenhet för två par, med dubbla, separata badrum. Allt var bra. Frukosten var bättre än vi kunde hoppas på. Både nyttig och onyttig, på italienskt vis. God service och vänliga människor. Vackra promenadstigar uppåt vinplanteringarna.

Eftersom de producerar vin finns det att köpa där, liksom en hel del andra saker. Och gå på vinprovning.

Platsen ligger på lagom avstånd från Verona.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang Al Ponte - vid bron - ungefär 200 meter från Musella. Mycket god mat, vin och trevligt ställe.
Det går att boka visning/vinprovning. Det gjorde vi inte, men det rekommenderas.
Mindre än tio minuters bilresa till stort köpcentrum. 15 minuter ungefär in till Verona centrum.
Men kör inte bil i Italien utan GPS. Google Maps enkla duger bra.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Italien! Lite tråkigt att behöva logga in fler gånger. Men man gör något annat i stället! Det räcker för enklare behov.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Poolen var f.n. bortgrävd. Kanske ska den göras om. Men den fanns inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Musella

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Som man vill och tänker sig ett agritorismo ställe i Italien.

Rena och snygga, charmiga, rum
Flera byggnader med olika byggstil och vinmakeriet precis intill.
Bra service och trevlig personal.

Agriturismo Musella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Musella
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Gardaland Hotel Resort

Castelnuovo del Garda

Bridge

Venedig

Edera

Caorle

search map