Agriturismo i San Martino Buon Albergo i Veneto

Agriturismo Musella

Frukostmatsal med utsikt ut mot gårdens olivträd
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna ståtliga herrgård från 1500-talet ger dig rika möjligheter för att utleva din vindröm. Gården ligger i natursköna omgivningar och längs gården löper en å som även löper forbi gårdens lilla pool med trädäck och solstolar.

På landet - 9 km från Verona

Scenariet är idylliskt med ett läge mitt bland skog och vinmarker endast 9 km från Arenan i Verona. Vid ingången till stället möter man ägarens lösgående hundar som nyfiket men vänligt gärna hälsar på gästerna. Längst med gården rinner en liten bäck Fibbio förbi en liten pool omgivet av ett vackert trägolv, dusch och parsoller och solstolar.

Läs mer om Agriturismo Musella

Vinproduktion

Till gården hör 400 hektar mark med skog och vinmarker, som upplagt för ställets gäster att kunna ta en tur i det gröna och njuta den vackra omgivningen. Gården producerar vin av hög kvalitet och bland deras stolthet kan man finna rödvinerna Valpolicella Superior DOC, Amarone och Recioto samt vitvinet Bianco del Drago IGT. Vinproduktionen går flera hundra år tillbaks och omgivningarna i produktionsavdelningen vittnar om detta. Maskinerna är dock toppmoderna och stället arrangerar mot förfrågan rundvisningar och vinprovning (min.4 personer). Utöver de 300.000 välproducerade flaskor vin om året så framställer Musella även andra delikatesser som t.ex. grappa, balsamico, extra jungfru olivolja, honung och olivpaté.

Frukostservering i mysig miljö

Frukosten serveras som buffè i det trevliga uterummet var fönsterna om sommaren öppnas så man har full utsikt mot gården med alla de gamla olivträden och herrgårdens övriga hus. Utöver frukostmatsalen finns det även två stämningsfulla uppehållsrum med öppen spis, bibliotek, internet point och TV.

Restauranger inom gångavstånd

Det finns ingen restaurang på stället och om man inte har lust att ta bilen så ligger det två restauranger ca. 600 meter bort (Trattoria alla Scimmia till vänster och Osteria al Ponte på den andra sidan), observera dock att landsvägen inte är optimal för att promenera på. Dessutom ligger det en trevlig restaurang ca 4 km bort (Antica Trattoria Il Busolo) och Antica Ostaria de Barco ca 5 km bort. Man kan dessutom låna mountainbikes och det finns gratis parkering på stället.

OBS: Då ägarna inte själva bor på gården är det inte möjligt att ankomma efter kl. 21:00!

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Musella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map