Agriturismo i San Martino Buon Albergo i Veneto

Agriturismo Musella

Frukostmatsal med utsikt ut mot gårdens olivträd
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna ståtliga herrgård från 1500-talet ger dig rika möjligheter för att utleva din vindröm. Gården ligger i natursköna omgivningar och längs gården löper en å som även löper forbi gårdens lilla pool med trädäck och solstolar.

På landet - 9 km från Verona

Scenariet är idylliskt med ett läge mitt bland skog och vinmarker endast 9 km från Arenan i Verona. Vid ingången till stället möter man ägarens lösgående hundar som nyfiket men vänligt gärna hälsar på gästerna. Längst med gården rinner en liten bäck Fibbio förbi en liten pool omgivet av ett vackert trägolv, dusch och parsoller och solstolar.

Läs mer om Agriturismo Musella

Vinproduktion

Till gården hör 400 hektar mark med skog och vinmarker, som upplagt för ställets gäster att kunna ta en tur i det gröna och njuta den vackra omgivningen. Gården producerar vin av hög kvalitet och bland deras stolthet kan man finna rödvinerna Valpolicella Superior DOC, Amarone och Recioto samt vitvinet Bianco del Drago IGT. Vinproduktionen går flera hundra år tillbaks och omgivningarna i produktionsavdelningen vittnar om detta. Maskinerna är dock toppmoderna och stället arrangerar mot förfrågan rundvisningar och vinprovning (min.4 personer). Utöver de 300.000 välproducerade flaskor vin om året så framställer Musella även andra delikatesser som t.ex. grappa, balsamico, extra jungfru olivolja, honung och olivpaté.

Frukostservering i mysig miljö

Frukosten serveras som buffè i det trevliga uterummet var fönsterna om sommaren öppnas så man har full utsikt mot gården med alla de gamla olivträden och herrgårdens övriga hus. Utöver frukostmatsalen finns det även två stämningsfulla uppehållsrum med öppen spis, bibliotek, internet point och TV.

Restauranger inom gångavstånd

Det finns ingen restaurang på stället och om man inte har lust att ta bilen så ligger det två restauranger ca. 600 meter bort (Trattoria alla Scimmia till vänster och Osteria al Ponte på den andra sidan), observera dock att landsvägen inte är optimal för att promenera på. Dessutom ligger det en trevlig restaurang ca 4 km bort (Antica Trattoria Il Busolo) och Antica Ostaria de Barco ca 5 km bort. Man kan dessutom låna mountainbikes och det finns gratis parkering på stället.

OBS: Då ägarna inte själva bor på gården är det inte möjligt att ankomma efter kl. 21:00!

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Musella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Musella

Läs personliga omdömen av Agriturismo Musella som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Musella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 26 omdömen från Agriturismo Musella

Fantastiskt!

Precis som man tänker att det ska vara och bo på en vingård fast bättre!!!
Så genuint och mysigt.

Vi förbokade en vinprovning på gården som var helt perfekt.

Lägenheten hade allt man önskade. Finns ingen restaurang på gården men en kort promenad till närmaste by hade jättebra mat.

Poolen var mysig och området var så pittoreskt. En god frukost i trevlig miljö.

Vi tog en mysig morgonpromenad i vingården på ca 5 km som friskade upp dagen.

Vi han tyvärr inte prova kanoten el cyklarna men det tar vi nästa gång - för vi kommer tillbaka!

Läs mer

Toppenställe

Vackert beläget, ngt nära en landsväg som man ändå inte hör mycket ifrån. Hela gården har puts och stuts. Väldigt trevlig personal. Gården Musella producerar väldigt goda viner som man också har möjlighet att prova på dreads vinprovning.
Närhet till Verona, Gardasjön och Venedig som är värt dagsutflykter,

Åk hit, ni blir inte besvikna.

Läs mer

Bra och trevligt, rustikt hotell/vingård

Underbart mysigt rum uppe under taket

Läs mer

Fantastiskt, avkopplande och själavårdande

På Musella finns allt du kan önska dig, förutom en liten gårdsbutik, vilket jag tycker skulle varit bra. Otroligt trevlig och hjälpsam personal, fina rum med rustik känsla. Ett måste: gårdens vinprovning och en tur till vingårdarna på berget! De serverar en enkel frukost men ändå det man önskar sig liksom. Jag rekommenderar absolut ett besök här!

Läs mer

Vackra omgivningar

Området, naturen är vacker. Rummen rena och frukosten god. Personalen är dock ointresserad och rätt dryg. Man har to m kedjat fast vinöppnaren på rummen, man förutsätter tydligen att gästerna är tjuvar. Vidare så tar man 250kr för en standardvinprovning av 4 viner som presenteras av den ogästvänliga personalen. Vinerna är dock bra.

Läs mer

En positiv upplevelse

Vi hade en härlig upplevelse med massor av plats både inne och ute. Stället ligger nära Verona och inte allt för långt från Venedig.

Läs mer
 
search map