Omdömen från Dalla Rosa Alda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Dalla Rosa Alda

Läs personliga omdömen av Dalla Rosa Alda som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dalla Rosa Alda. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Utsökt service

Dalla Rosa Alda är ett familjeföretagande och det skapar trevliga ramar och närvaro. Rummet var bra och maten och servicen var fantastiskt.

San Giorgio di Valpolicella som semester-destination

Det finns många vinproducenter att besöka i området.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin vistelse

Fina rum, bra service, god mat och gott vin.
Allt i allt en fin upplevelse.

San Giorgio di Valpolicella som semester-destination

Mycket liten by, snabbt sedd, men området är fantastiskt fint.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Äkta vara!

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum

Små fönster, lite mörkt rum. Olyckligt med dusch i samma rum.
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Klassiskt god italiensk mat. Supergott vin. Bra kännedom om vin. Trevliga värdar.
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Härlig återsyn

Vi besökte Dalla Rosa för andra gången och fick samma gästfria och personliga behandling! Maten är vällagad och vinlistan lång!

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och annorlunda ställe

Vackert läge i bergen.
Säsongen startar föst lite senare i bergen, lite kyligre om kvällen, restaurangen terrass var heller inte öppen/klar ännu.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Trippelrum

Vi var på översta våningen, mycket litet rum, mycket litet fönster, men alla hus har samma slags fönser.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast vid receptionen(restaurangen.
Restaurang

God middag, men myyyyyyyycket små portioner i förhållande till priset. Gott urval av viner.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kunde inte blivit bättre!

Vilket ställe, precis vad vi ville ha.
Fantastiskt bemötande.
- på frukosten, vi är lite för vana med våran svenska frukost som vi saknar :P

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

En trevlig vistelse.

Dalla Rosa Alda var ett mycket trevligt ställe. Trevligt och vänligt värdfolk, kanonbra mat och viner därtill. Vi fick många och trevliga förslag på både vinproducenter och lunch ställen, middagarna däremot åt vi på Dalla Rosa , utmärkta.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Dalla Rosa Alda

Vi spenderade tre nätter på Dalla Rosa Alda. Hotellet är familjeägt där föräldrarna tillsammans med deras två söner driver hotellet. Föräldrarna kan inte engelska men däremot sönerna kan det och de är mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
Hotellet är litet och mycket mysigt. Det ligger högt uppe i bergen i en mycket liten men mysig by. Utöver hotellets restaurang så finns ytterligare två restauranger i byn.
Rummen är stora och mycket fräscha. Vi hade turen att få ett rum med magisk utsikt över delen o alla vinodlingar.
Maten som serveras på restauranger är mycket god men relativt dyr.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiska dagar

Vår semester i San Giorgio och Dalla Rosa Alda var mycket bra. Trevlig och pittoresk liten by som bjöd på en fantastisk utsikt. Boendet och maten på Dala Rosa Alda var alldeles utmärkt. Familjär och mysig atmosfär. Värdfamiljen var mycket gästvänliga. Hit återvänder vi gärna!

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi

Inget behov.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Lugnt och fridfullt i bergen

Bra utgångspunkt för bilturer i bergen bland vinmarkerna. Ett par restauranger inom gångavstånd med bra mat och vin precis som på Dalla Rosa Alba. Dessutom ett litet kafé på torget med fantastisk utsikt, öppningstider av och till.

Dalla Rosa Alda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Dalla Rosa Alda
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Lite problem på grund av åska.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

search map