Hotell i San Giorgio di Valpolicella i Veneto

Dalla Rosa Alda

Enotek
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Trattoria Dalla Rosa Alda är en stämningsfull liten restaurang med tio hotellrum mitt i den historiska landsbyn San Giorgio di Valpolicella. Här råder en historisk stämning och många vältillagade måltider.

Smultronställe med vinkällare och historiska anor

Det är en fröjd att ankomma upp till San Giorgio di Valpolicella som på sin höjd blickar ut över det vackra vinlandskapet och hela vägen mot Gardasjöns sydöstra bredd. Familjen Dalla Rosa driver sitt lilla paradis och gästerna känner sig snabbt som hemma. På andra sidan av den lilla gatan har Dalla Rosa Alda även en vinkällare uthuggen ur klipporna där man kan besöka vinkällaren, prova viner och inte minst köpa lokala produkter. Stämningen i källaren vittnar om historiska anor där vinerna förvaras precis som förr i tiden. En upplevelse i sig!

Läs mer om Dalla Rosa Alda

Personlig restaurang med familjär stämning

Här har det funnits en trattoria sen 1853, så ingen är bättre än familjen Dalla Rosa på att tillaga lokala och välsmakande lokala rätter. Restaurangen är stängd söndag kvällar och hela måndagen året runt. Man kan då välja att äta i den trevliga matsalen eller ute på den sköna terrassen med utsikt över dalen, och här kan man även inta sin frukost under de varma sommarmånaderna.

Rummen

De 10 rummen är alla fint inredda i behaglig lantlig stil. De ligger på första och andra våningen och vänder antingen ut mot terrassen eller huvudgatan i byn. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, telefon, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Parkering och wi-fi

Det finns hiss på stället samt gratis parkering i San Giorgio di Valpolicella där närmsta parkering ligger ca. 50 meter bort. Även wi-fi är gratis och fungerar bäst kring restaurangen.

Rummen på Dalla Rosa Alda

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map