Hotell i San Biagio di Callalta i Veneto

Il Rifugio del Poeta B&B

 
Il Rifugio del Poeta B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Il Rifugio del Poeta B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Biagio di Callalta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta fina lantställe som tidigare var ett kloster med vackra friliggande takbjälkar ligger i slutet av en väg och lockar med lugn och ro, massor av historisk själ, en oemotståndlig pool och öppna vidder med stämningsfulla vinmarker som är bra för sinnet.

Vinmarker med berg i kulissen

På detta rogivande ställe finner man sig gott tillrätta. Stället är omgiven av vinmarker och sommarstämning och bergen skapar en god stämning i horisonten på en annars platt Po-slätt. Härifrån är det 4 km till landsbyn San Biagio di Callalta, 2-3 småaffärer ligger i närheten eller så finns det ett större inköpscenter inom 6 km. Inom 500 m finner man två matställen så det är möjligt att äta i närområdet på kvällen utan att behöva åka långt.

Läs mer om Il Rifugio del Poeta B&B

Mysigt både ute som inne

Invändigt finns det en liten reception, en bar, en trevlig lässal med öppen spis och turistinformationer (här finns även wi-fi) samt frukostmatsal (var det serveras buffè med många hemlagade läckerheter). Utomhus lockar nog den stora poolen mest, men den svalkande skuggan i portöppningarna med blomsterkrukor och lekglada katter har även en viss tilldragskraft. Till de mer aktiva finns det även gratis cyklar till utlåning och det kan arrangeras vinprovning.

Dubbelrum
- De fem rummen är eleganta och trevliga. Fyra av dem ligger på andra våningen medans det sista som har plats för 2 extra sängar, har både dusch och toalett och ligger ut mot en stor övertäckt terrass. Ett annat rum på andra våningen har även plats för 2 extra sängar (våningssäng), medans vissa rum har plats till en extra säng. Alla rum har badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map