Omdömen från Torre delle Fate

Villa och vakttorn
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Torre delle Fate

Läs personliga omdömen av Torre delle Fate som ligger i Veneto. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Torre delle Fate. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt och härligt hus

Härlig utsikt i fridfulla omgivningar. Härligt hus med stor inhägnad trädgård (vi hade både hund och barn med oss).
Området är känt för Prosecco, som det finns många möjligheter att smaka på, på de närliggande gårdarna. Men är man mer för rött vin, så rekommenderar vi att köra en bit.
Bra lokala restauranger i området (bil är nödvändig).

Refrontolo som semester-destination

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Torre delle Fate

Rekommendationer till andra gäster

Colvendra, opretentiös och mysig vingård på gångavstånd genom vinodlingarna i dalen, med riktigt god prosecco och ett vitt passito.
Restaurang Tripolitana, några minuter bort med bil, serverade semesterns tveklöst bästa måltid, kött grillat över öppen eld.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Perfekt hus, enastående utsikt men för mycket trafikbuller från vägen

Jätteläckert hus, perfekt renoverat, skinande rent, vacker venetiansk stil men ändå moderna, läckra möbler, bra sängar, effektiv aircondition och enastående utsikt över det kuperade landskapet och dess vinmarker. Fin trädgård, men härlig pool. Vi fick ett fint välkomnande av den rara Laura, som också var tillgänglig när vi hade frågor under veckan. Jättefint att huset har cyklar som man får använda gratis och att det finns en pärm med rekommendationer av restauranger, marknader etc i trakten. Totalt sett ett fantastiskt ställe. Vi tycker dock att det är för mycket buller från vägen bakom huset. I synnerhet när man sitter på terrassen. Kanske det skulle kunna avhjälpas genom att bygga en mur mellan tornet och huset?

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i fridfulla och vackra omgivningar

Vi – min bättre hälft och jag – höll semester i Torre delle Fate i vecka 29 2015. Vi hade en mycket fin semester som överträffade våra i förväg mycket höga förväntningar. Huset och omgivningarna lever helt och fullt upp till den beskrivning som finns på In-Italias hemsida. Huset är trevligt och funktionellt. Tomten, poolen och trädgårdsmöblerna är fina och utsikten är fantastisk. Det finns åtta cyklar tillgängliga och de var alla i mycket fint skick – det kan rekommenderas att cykla i området om man gillar fina backar. En väg löper längs baksidan av huset och trafiken hörs lite – men inte så att det störde vår semester. Vi kan varmt rekommendera detta hus och område.

Rekommendationer till andra gäster

Det är en fördel att ha tillgång till bil – annars blir man isolerad vid huset.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt hus, panoramautsikt och optimalt läge

Vi höll familjesemester i Torre delle Fate vecka 30/2014.

Superhärligt hus i typisk italiensk stil, vi njöt av våra middagar utomhus med fantastiskt 180 graders utsikt över dalen, härlig pool med träterrass och liggstolar/loungemöbler.

Enda negativa var att baksidan av huset ligger ut till en lokal väg med en del stök från bilar, och framförallt från motorcyklar på racertur.

Summering: om du söker efter ett privat hus med alla faciliteter och i promenadavstånd till bagare, caféer, glassbar, restauranger - då är detta platsen för dig!

Rekommendationer till andra gäster

Vi hämtade färskt bröd hos bagaren i Refrontolo varje morgon, kort promenad från huset. Vår favoritrestaurang var Trattoria al Forno i Refrontolo, igen en kort promenad från huset. Venedig: kör inte bil utan ta tåget från Coneglione, det finns ett parkeringshus precis ovanför tågstationen och tåget är framme i centrala Venedig efter 40-50 minuter. Helt klart det enklaste sättet att komma dit och tillbaka.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska Norditalien!

Torre delle Fate var ett härligt hus att hålla semester i. Vi blev väldigt bra emottagna, och det stod vin från ägarnas vingård som en gåva när vi kom. Huset var rent och bra utrustat, och det var i god ordning både ute och inne. Vi fick också vara med på en vinprovning med mat på vingården som var otroligt trevlig. Vi rekommenderar huset, och kommer gärna tillbaka.

Rekommendationer till andra gäster

Det tar endast 45 minuter att köra från Venedig flygplats till huset, och en timme att köra in till själva Venedig. Massa vackra städer runt Refrontolo, men bra shoppingmöjligheter och stort urval i matbutikerna. Det är bra att ha en hyrbil i Refrontolo annars blir man lite strandsatt. Väldigt fin lekplats i gångavstånd med både minigolf, tennisbana, och gocart för de minsta. Där finns också ett litet café för det vuxna.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vällyckad semester!

Stället var helt perfekt och levde helt upp till våra förväntningar.
Ett par småsaker: diskmaskinen bör bytas ut och gärna till en modell av bättre kvalitet.
Ett par stolar - och inte bar liggstolar - på takterrassen skulle vara toppen.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Torre delle fate

Ett fantastiskt boende på kammen av en vacker dal. Huset och tornet var helt fantastiska, och vi bodde 3 familjer med barn utan att det kändes det minsta trångt. Standarden på hus och tomt var av högsta klass. Kontakten med firman var väldigt proffsig och personal på plats likaså. Service och det fantastiska boendet gjorde detta till en fantastisk vecka.

Rekommendationer till andra gäster

Gärna hyrbil med GPS för att åka runt lite i området. Besök gärna den lokala slaktaren för att inhandla den perfekta biten till grillen.

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Veneto är väl värt ett besök!

Närheten till dramatiska Dolomiterna kom som en liten överraskning - var de sååå nära! Boendet på Torre delle Fate utmärkt - huset/värdarna kan ju inte rå för att vädrets gudar inte var riktigt med oss. Men med så trevlig och rymlig bostad är det ett nöje att vänta ut regnet inomhus! Hela familjen med resp o barnbarn fick lätt plats och de djärva tog t o m flera dopp i poolen trots vädret. Värdinnan och hennes medhjälpare var mycket förekommande och hjälpsamma och huset var bra utrustat. Vill slå ett extraslag för utflykt upp i Dolomiterna på slingrande serpentinvägar där man knappt törs titta ned! Alla säljvilliga vinhandlare längs Prosecco-stradan gjorde inte semestern sämre. Kort o gott - kommer gärna igen!

Torre delle Fate
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre delle Fate
Torre delle Fate för 8 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
Katarina och resesällskap från Lund i Sverige bodde på Torre delle Fate i Refrontolo från den 14. till den 21. juli 2012.

Vi är mycket nöjda med vårt boende i Refrontolo. Jag tror att det på ett eller annat sätt var över allas förväntningar. Jag har svårt att hjälpa er med koordinaterna men närmaste supermarket låg ca 15 min bilresa från huset. Närmaste by låg ca 500 m från huset.
Vi hade en del kontakt med Valentina som äger huset och hon var mycket behjälplig. Hon tog till och med med oss på vinprovning på en av de närliggande vingårdarna.
Det var dock problem att hitta till huset första dagen eftersom adressen inte stämmer, det behövs gps-koordinater för att hitta dit. Vi provade med två olika Gps:er och båda ledde oss fel. Vi hade dock tittat så pass mycket på bilderna på huset att vi kunde leta oss fram och kände igen det när vi kom nära.
Vi tog en tur till Venedig, tog drygt en timme med bil, men för övrigt spenderade vi det mesta av tiden vid huset.
Vi kände att det som ni missat att kommunicera innan resan var den fantastiska utsikten! Kan vara en trevlig överraskning, men jag bifogar en bild som ni kan använda om ni vill.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa Altar

Bolano, Ligurien

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Veneto

search map