Villa i Refrontolo i Veneto

Torre delle Fate

Pris från per pers.
Villa och vakttorn Matsal i villan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Torre delle Fate ligger mitt i vinmarkerna och den vackra naturen i utkanten av den lilla staden Refrontollo längs den berömda "Strada del Prosecco" ca. 60 km norr om Venedig.

Din semester på en gammal borg med vakttorn

Torre delle Fate ligger mitt i vinmarkerna och den vackra naturen i utkanten av den lilla staden Refrontollo längs den berömda "Strada del Prosecco" ca. 60 km norr om Venedig. Stället är ursprungligen en antik borg och består av en villa för 6 personer och ett torn med plats för 2 personer, som hyrs ut tillsammans och som har gemensam trädgård och pool. Marken, som denna enastående villa ligger på, är på totalt ca. 6.600 m² och är perfekt för vandringsturer eller turer med mountainbikes. Den offentliga vägen går bakom villan och det finns parkeringsplats till 2-3 bilar. Den lilla staden Refrontolo ligger endast ca. 500 meter från villan och här hittar man de närmaste inköpsmöjligheterna, det finns även många fina restauranger i omgivningen.

Läs mer om Torre delle Fate

Genomförd renovering med stilren inredning

Även om stället helrenoverats år 2005 är det likväl en historisk byggnad. Den mycket typiska målningen av huset är också original och ställets ägare har lagt ner mycket tid på research för att vara helt säker på sin sak. Här har man inte sparat på varken tid eller pengar när man letat de helt rätta materialen och möblerna till Torre delle Fate. Sådana här renoveringar är sällsynta och när ägaren under 2005 hittade ytterligare några saker som han tyckte behövdes rättas till, ja då bytte han ut ytterligare några möbler. Bland annat är de vita lädersofforna i uppehållsrummet helt nya.

Pool i romantisk trädgård

Det finns pool i trädgården (8 x 4 meter), var det även finns en stor terrass (40 m²) övertäckt av en pergola var man kan njuta av sina måltider under sommarsäsongen och varifrån man även har en otrolig utsikt över de trevliga grannbyarna och de fina vinmarkerna. Stället används ibland till bröllopsmiddagar och mer romantiska omgivningar är svårt att tänka sig. Gästerna kan även använda ställets stora Webergrill, liksom det även finns tvättmaskin, strykfaciliteter och säkerhetsbox.

Välutrustat ute som inne

Både villan och tornet är utrustat med aircondition och även med en fin stereoanläggning och satellit-TV. Ägarna har tänkt på alla detaljer,och här finns även 8 nya mountainbikes som står till gästernas förfogande. Vi vill göra er uppmärksam på, att In-Italia inte kan ansvara för cyklarnas kvalitet/tillstånd.

Villa med 6 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar och har totalt 6 sovplatser. Det är ingång från terrassen var man kommer in i det stora uppehållsrummet med vida lädersoffor, kakaleugn, satellit-TV och stereoanläggning. Därifrån går man in i den trevliga matsalen och vidare ut i köket som har matplats, spis med 4 plattor, elugn, mikrovågsugn, kaffemaskin (italiensk och amerikansk), brödrost och diskmaskin. Från uppehållsrummet går det en trappa upp till andra våningen, var det finns totalt 3 dubbelrum, och 2 badrum. Det finns aircondition i alla rum.

Torn med 2 sovplatser:
- Tornet är en självstädig byggnad och har ingång via en utvändig trappa. Det består av ett sovrum med dubbelsäng och uppehållshörna, kök med 4 plattor samt elugn, diskmaksin och ett liten kokvrå, samt badrum med dusch och toalett. Det finns en takterrass på toppen av tornet med utvändig ingång via en trappa. Det finns även stereoanläggning, satellit-TV och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Altar

Bolano, Ligurien

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Casa Amaranta

Greve in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map