Omdömen från Borgo Ca dei Sospiri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo Ca dei Sospiri

Läs personliga omdömen av Borgo Ca dei Sospiri som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Ca dei Sospiri. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Elisabeth med familj från Lund i Sverige bodde på Hotel Villa Odino i Quarto d'Altino från den 26. till den 28. juli 2007.

Väl tillbaka efter en härlig två veckors-semester är det väldigt lätt för mig att svara på Ert mail. Vi är oerhört nöjda med In-Italias insats; vi har fått ett väldigt professionellt och trevligt bemötande i planeringen av vår resa med såväl initiala rekommendationer som ombokningar, boendet i Italien var fantastiskt på alla sätt och vis (så väl personligt bemötande som standardmässigt, och detta var den optimala sättet att se Venedig under bilsemester med två barn.

Till kommande resenärer vill jag förmedla just detta att under bilsemester med barnb, bo utanför Venedig (trevligt hotell med pool),lämna bilen vid hotellet och ta tåget in till Venedig över dagen. Restaurangerna i närheten av hotellet är bra och betydligt billigare än i Venedig - rekommenderas varmt efter en lång varm dag inne i staden och ett sent eftermiddagsdopp i poolen.

Det är absolut OK att mina kommentarer lägges på hemsidan. Vi vet att vi var första svenska gästerna på detta hotell, men är väldigt nöjda, återkommer gärna och hoppas på att Ni skall lyckas bra med detta samarbete. Tack för allt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map