Omdömen från Borgo Ca dei Sospiri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo Ca dei Sospiri

Läs personliga omdömen av Borgo Ca dei Sospiri som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Ca dei Sospiri. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Malin med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Odino i Quarto d'Altino från den 17. till den 18. oktober 2008.

Hej Katarina..
Först måste jag säga att ni verkligen är den mest fantastiska resebyrå jag stött på.. Snacka om kund vård..
Helt fantastiskt..
Italien var underbart.. Vi var helt själva på slottet och kom precis i skörde tiden.. De vingårdar vi besökte tog emot oss med öppna handen och vi kände oss verkligen välkomna..
Om ni vill får ni gärna använda mig som personlig referens.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Jan och fru från Molkom i Sverige bodde på Hotel Villa Odino i Quarto d'Altino från den 5. till den 7. oktober 2008.

Vårt hotell; den gamla fd biskopsgården (som nu är hotell) i kanten av Quarto d`Altino var ett mycket prisvärt och trevligt boende. Kändes ombonat med hög standard. God frukost i trevlig miljö. Personalen var serviceinriktad och hjälpte oss genom sina beskrivningar att orientera oss i området samt kom med tips kring utflykter mm. De vi träffade som jobbade i receptionen talade mycket bra engelska.
Staden i sig var vi inte i precis, utan vi hade det som bas för våra resor till Venedig och Dolomiterna. Men som bas för det var det mycket bra. Det var lätt att ta tåget in till Venedig där vi bl a var och såg operaföreställningen La Traviata på Palazzo Barbarigo Minotti ( går att beställa enkelt från Sverige på www.musicapalazzo.com) som vi kan rekommendera andra resenärer. Bra förbindelser även sent på kvällen till Venedig. Från Quarto d`Altino till Dolomiterna och exempelvis Val Zemola och Erto, där man kan vandra, tar det 1 till 1,5 tim med bil. Vi hade härliga vandringar i bergen där och det finns gott om vandringsleder i bl a en nationalpark (eller om det var ett naturskyddsområde).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map