Hotell i Quarto d'Altino i Veneto

Borgo Ca dei Sospiri

Standardrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Odino har bytt namn till Borgo Ca' dei Sospiri, och har fått en restaurang, men i övrigt är allt "precis som vanligt". Det härliga lantstället är inrett i en historisk byggnad från 1563, som en gång i tiden tillhörde biskopen på ön Torcello. Det ligger i natursköna omgivningar nere vid floden Sile, endast 20 km från Venedig, och 1 km från staden Quarto d'Altino, varifrån det går ett tåg till Venedig flera gånger i timmen. Turen tar endast cirka 30 minuter, och om du inte vill gå till stationen, har hotellet en liten minibuss och kör dig gärna till tåget för en mycket liten summa.

Service och hög standard

Villan ägs av familjen Pasini som sätter stor ära i att ge perfekt service till sina gäster. Villan har renoverats i flera omgångar, och framstår idag som ett första klassens hotell, där det varken är sparat på krafter eller pengar, för att uppnå den höga standard som familjen önskar. Samtidigt innebär det lantliga läget, att du kan bo på Borgo Ca' dei Sospiri till ett mycket fördelaktigt pris i förhållande till vad du skulle betala på andra ställen. Och då stället också ligger nära motorvägen, är det en bra utgångspunkt för utflykter i området.

Läs mer om Borgo Ca dei Sospiri

Slappa vid poolen

Hotellet har en reception med internetpoint (det finns också trådlöst internet), flera trevliga vardagsrum - bland annat med kaffe- och tefaciliteter, bar och restaurang där du kan njuta av god frukost, lunch och middag. Hotellet har också en härlig utomhuspool, som är öppen från maj till september. Här kan du både slappna av och läsa en bra bok om du väljer att stanna på hotellet en dag. Har du behov av ett konferensrum till max 35 personer, så går det också att ordna.

Närområdets möjligheter

Du kan också nyttja den stora trädgården som går direkt ner till floden Sile, varifrån det varje helg, från mars till oktober, organiseras turer med båt till lagunens öar. Förutom restaurangen på Borgo Ca' dei Sospiri har familjen Pasini också den trevliga fiskrestaurangen San Nicolò, som ligger i staden Casale längs floden cirka 2 km från hotellet - och det går en shuttleservice för gästerna till och från restaurangen, precis som det går en shuttleservice till centrala Quarto d'Altino. Borgo Ca' dei Sospiri ligger nära de berömda badstränderna norr om Venedig - besök t.ex. den trevliga badorten Caorle och ta ett dopp i havet. Det är inte heller långt till de trevliga städerna Treviso, Padova, Vicenza, Bassano del Grappa och Chioggia, som alla är värda ett besök. Och så bor du nära det vackra Prosecco-vinområdet, och inte för att glömma Dolomiterna som ligger i bakgrunden.

Rum med utsikt

Hotellet har 30 rum varav 11 är placerade i den gamla villan och resten i den nya tillbyggnaden, som även har hiss. Rummen har utsikt antingen mot floden, trädgården eller mot poolen. Varje rum är individuellt inrett och standarden är mycket hög.

Flera faciliteter på rummet

Alla rum är utrustade med badrum med dusch eller badkar och toalett samt hårfön. I rummet finns också telefon, Wi-Fi, satellit-TV, radio, minibar, luftkonditionering samt kassaskåp. Det finns flera olika rumstyper och man har tänkt på alla detaljer. Juniorsviterna är något större än de andra rummen, medan sviterna består av två rum och har jacuzzi och badkar. Om ni är flera som reser tillsammans, är det möjligt att få rum bredvid varandra med gemensam ingång.

Läs om rummen på Borgo Ca dei Sospiri

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map