Hotell i Preganziol i Veneto

Villa Pace Park Hotel Bolognese

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna fina byggnad ligger söder om underbara Treviso och intill Terraglio som är en historisk väg som förbinder Venedigs laguner med staden Treviso. Med andra ord kan man säga att du härifrån har två av norra Italiens vackraste städer inom lagom räckhåll. Precis som två av landets mest kända vinområden Valpolicella och Prosecco. Med andra ord så har du härifrån en mycket bra utgångspunkt.

Gammal villa med vacker trädgård och pool

Det tog tre år att renovera den anrika villan till det hotell det är idag, omgiven av en stor trädgård på 10.000 m² och med hundraåriga träd. Här finns den komfort du behöver för en trivsam vistelse som t.ex utomhuspool, bastu och turkiskt bad. Poolen är byggd delvis inomhus så det är möjligt att få vattenmassage eller ta sig ett dopp inomhus även under de kallare årstiderna - bortsett från den lilla delen av poolen som är stängd då uppvärmning av vattnet ej är möjlig. Tillträde till bastu och turkiskt bad betalar du på plats.

Läs mer om Villa Pace Park Hotel Bolognese

Ett bra läge för att utforska området

Hotellet har alla praktiska detaljer som parkering, reception, restaurang och möteslokaler i olika storlekar som används av affärsfolk året runt. Men hotellet passar även dig som önskar ett bekvämt uppehåll varifrån du kan utforska Veneto's charmerande städer och böljande landskap. Härifrån har du nära till städer som Conegliano, Bassano, Vicenza, Padova och vinmarkerna med tillhörande vinförsäljning och eventuella grappa-destillerier. Önskar du att ta dig fram på cykel går detta bra då hotellet hyr ut cyklar antingen för en halv, - eller heldag.

Restaurang med lokalt kök

På hotellet finns en restaurang där du kan njuta av god mat inspirerad av lokala traditioner och restaurangen är bland de äldsta runt om Treviso. Här serverar de typiska rätter från Treviso-provinsen (bl.a. den berömda Radicchio tevigiano eller sparris från Piave) men även fiskrätter som kommer från det närliggande Adriatiska havet. Vinlistan är baserad på viner från Veneto, med du finner även Toskanska och Sicilianska viner. Många av lokalinvånarna väljer att fira sina bröllop här så du kan förvänta dig att se något bröllop om du kommer under sommaren.

Komfortabla och välutrustade rum

Hotellets 95 rum har alla Wi-Fi, aircondition, Sat-TV, minibar, kassafack, telefon, vattenkokare samt eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Bäddarna kan vara dubbel eller twin.

Bland de 95 rummen är 27 dubbelrum (executive) på ca 33 m², 50 dubbelrum (classic) på ca 22-28 m² där 12 av dem ligger i den ursprungliga villan och heter dubbelrum (villa), samt 17 Juniorsviter på ca. 33-35 m². Sviten är på ca 70 m² och består av 2 rum och 2 badrum. Tvättservice finns på hotellet.

OBS, turistskatten måste betalas med kontanter.

Läs om rummen på Villa Pace Park Hotel Bolognese

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Borgo Ca dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map