Hotell i Porto Santa Margherita i Veneto

San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom hotellets område är stort, på ca 25.000 m², finns här gott om ytor att röra sig på. Här finns ett fint poolområde utrustat med solstolar och parasoll och skulle du föredra ännu mer skugga kan du få detta av de pinjeträd som finns på tomten. När du vill aktivera dig kan du spela boccia, fotboll eller tennis.

Du bor nära stranden

San Giorgios styrka, förutom sina stora ytor, är att det ligger endast ca 100 m från havet och sandstranden, och du tar dig dit både snabbt och enkelt. Stranden breder nämligen ut sig efter hotellets tennisbanor och fortsätter sedan en bra bit söderut. För en plats på stranden hör med receptionen om du är intresserad, då de har privat sådan till sina gäster.

Läs mer om San Giorgio

Ett bra familjehotell

På San Giorgio trivs hela familjen, även minstingarna som har lekytor både inomhus som ute i den friska luften. Här finns en separat barnpool. Du som vuxen kan koppla av vid poolkanten med en bra bok eller aktivera dig med boccia, pingis eller tennis (här finns två tennisbanor). Alternativt kan du göra sköna promenader eller joggingturer längs med strandkanten. Det finns även möjlighet till golf på närliggande Golf Club Pra delle Torri där du som hotellgäst har rabatt på green fee-avgiften.

I Porto Santa Margherita finns en del shopping, men om du är sugen på ett bättre utbud kan du alltid bege dig till intilliggande Caorle eller Lido di Jesolo som har en av Europas längsta gågator.

Hotellet har egen restaurang

Från hotellet har du promenadavstånd till Porto Santa Margheritas utbud av barer och restauranger, men ibland kan det vara skönt att äta "hemma". Väljer du att stanna kvar på hotellet kan du beställa in klassiska italienska rätter. Under högsäsong (mitten av juni till mitten av september) kör man temakvällar som ibland kan vara ackompanjerat av levande musik. Den goda drinken före eller efter maten kan du beställa i baren.

Rummen är komfortabla

Det finns olika rumskategorier, de är alla utrustade med luftkonditionering, Sat-Tv, kassafack och minibar. En del rum är renoverade men inte alla.

Önskas tidigare check-in och senare check-out är detta på förfrågan och mot en extra avgift. Kontakta hotellet i god tid innan.

Läs om rummen på San Giorgio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map