Semesterbostad i Porto Santa Margherita i Veneto

Residence Florida

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Florida passar dig som vill bo alldeles intill den 15 km långa, härliga sandstranden. Dessutom har du ett kort promenadavstånd, ca 200 meter, till Porto Santa Margheritas lilla centrum, där du hittar det mesta du behöver för en trivsam semester. Här finns restauranger, om du "tröttnat" på att laga mat en dag, små butiker med diverse utbud och andra nöjen. Och till barnens stora glädje finns det hoppborgar och andra trevliga förnöjelser i Porto Santa Margherita.

Till den pittoreska och stämningsfulla staden Caorle är det endast ca 3 km. I Caorle har du ett stort, bra utbud av allt och varje lördagsmorgon hålls det här en stor marknad, som uppskattas av alla. För att komma dit kan du ta din bil, åka buss eller cykla.

Poolen eller havet - valet är ditt

Residence Florida är omtyckt, utöver sitt läge, tack vare den komfort som erbjuds och som du behöver för att få en så trivsam badsemester som möjligt. Lägenheterna är välutrustade med bl a diskmaskin och Wi-Fi och du har dessutom tillgång till en pool, som ligger ut mot havet och där även de minsta har vatten att plaska runt i. Och när minstingarna, mot förmodan, tröttnat på alla vattenlekar finns här en liten lekplats och möjlighet till pingis. Lättare underhållning hålls två timmar per dag (måndag-fredag) för barn mellan 3-8 år i perioden 18/6-7/9.

Skulle en dag på stranden locka har du denna framför dina fötter och både parasoll och solstolar är inkluderat i priset. Som extra service finns det ett litet tvätteri på bottenplan med två tvättmaskiner som du får använda utan extra kostnad. Både hiss och parkeringsplats finns att tillgå.

Läs mer om Residence Florida

Rymligt och komfortabelt

Lägenheterna är rymliga och komfortabelt inredda med luftkonditionering, Sat-TV (platt-tv), mikro, diskmaskin, kaffekokare, kassafack, Wi-Fi och hårtork. OBS! Bor du mindre än 7 nätter utgår avgift för slutstädning på €35.

Läs om l√§genheterna på Residence Florida

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Florida

Läs personliga omdömen av Residence Florida som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Florida. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 16 omdömen från Residence Florida

Härlgit ställe och stressfritt

Skönt och lugnt ställa att semestra på

Läs mer

Fantastiskt!

Läget är fantastiskt, lägenheterna skulle behöva rustas upp.

Läs mer

Florida - Vecka 29 2017

Vi bodde på Residence Florida, i en 5-personers lägenhet på 5:e våningen.
Vi var 4 personer som bodde där, och det var totalt sätt en fin upplevelse
Fin, funktionell, och ren lägenhet med en (eller två) fantastiska altaner, med en fantastisk bra utsikt.

Köket är fint, men det finns bara precis de nödvändiga besticken, servis m.m.
Kom ihåg att själv ta med (eller köpa) diskmedel/diskborste/disktrasa, och inte minst handdukar. Det finns 4 badhanddukar som ingår i priset, men inga handdukar till köket/toalett.
Du kan hyra extra handdukar, men dessa är också badhanddukar (15 euro).

Vi hade hyrt en bil, vilket var bra då staden inte är så stor.

Vi hyrde cyklar på den lilla gågatan, och det var riktigt fint. Framförallt var det trevligt att cykla till Caorle, inkl. den lilla färjan över kanalen.

Läs mer

Fin lägenhet men lite sliten och en del ljud

I grund och botten var vi mycket nöjda med vår lägenhet på Residence Florida som levde helt upp till de behov vi hade av sängplatser m.m.

Vid ankomsten till hotellet kl. 16.00 fick vi beskedet att lägenheten först skulle vara klar 17.00. Det var en lite irriterande upplevelse efter att ha kört hela vägen från Danmark, och man gärna ville komma på plats. Det ska dock nämnas att servicen i receptionen var behaglig och hövlig under resten av vår vistelse.
När vi fick nyckeln till lägenheten så saknades där servis och flera lampor var trasiga. Felet med den bristande servisen löstes direkt på plats men vi fick inte ljus i golvlampan under hela veckan.

Vi hade en lägenhet som var vänd mot gatan. Det förekom dessvärre en del ljud från en sambaorkester, i hård konkurrens med andra musikband m.m.

Faciliteterna omkring poolen och liggstolarna vid stranden fungerade oklanderligt och gav fina möjligheter att njuta av såväl pool som strand.


Läs mer

Bedömning av Residence Florida

Läs mer

Härlig semester

Allt är super.
Rummen är stora, och det är absolut centralt, inte långt från poolen, och inte långt från havet.
Vi har varit mycket nöjda, rekommenderas.
Fam.
Pitzer

Läs mer
 
search map