Hotell i Porto Santa Margherita i Veneto

Hotel San Giorgio

Den lilla bilfärjan
 
Hotel San Giorgio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Giorgio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Santa Margherita här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel San Giorgio är ett härligt familjehotell som ligger i gröna omgivningar rakt ut till vattnet i stadsdelen Porto Santa Margherita i Caorle strax norr om Venedig.

Hotellet ligger i en stor park på 25.000 m² där det är möjligt att njuta av tillvaron under de skuggfyllda pinjeträden ifall man inte föredrar att tillbringa dagen vid en av de två poolerna (en för barn), i det lilla lekområdet, spela bordtennis, bocca, basket, fotboll, tennis (mot betalning) eller njuta av solen på den stora privata stranden med solstolar och parasoller för hotellet gäster.

Läs mer om Hotel San Giorgio

Hotellet härstammar från 70-talet så inredningen kan kanske uppfattas som gammaldags. Inomhus har hotellet reception, internet-point, bar, terrass, uppehållsrum, TV-rum och lekrum för mindre rum - och så den stora restaurangen där alla måltider intas, och man äter riktigt bra. Hotellet har privat parkering och hela området är inhägnat så det är tryggt att låta barnen gå på egen upptäcktsfärd.

Strax utanför dörren kan man ta den lilla färjan som på 5 minuter fraktar både passagerare och bilar över floden Livenza som förbinder stadsdelen Porto Santa Margherita med själva Caorle vars centrum ligger endast 1½ kilometer från hotellet. Färjan seglar hela dagen så det är smidigt att komma fram och tillbaka.

Caorle är också en god utgångspunkt för utflykter i området, både till de spännande vinområdena och de vackra bergen nordväst om staden, de intressanta kulturstäderna Trieste och Treviso samt en utflykt till staden av dem alla - nämligen Venedig som ligger ca. 80 kilometer bort. Här kan man nöjas med att köra till området söder om Lido di Jesolo varifrån det går båt till Venedig. Alternativet kan man ställa bilen vid en av de många tågstationerna i området och ta tåget till centrala Venedig så slipper man dyra parkeringskostnader.

Hotellet har totalt ca. 100 rum fördelade på 6 våningar. Alla rum har balkong varifrån man har delvis eller direkt utsikt mot kanalerna och lustbåtshamnen, floden, stranden eller trädgården - och ju högre upp man bor ju bättre blir utsikten.

Hotellet har två typer av rum som alla har balkong/terrass, aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, radio och badrum med toalett, dusch och hårtork. Superiorrummen är helt nyinredda i modern stil och har också förvaringsbox.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map