Hotell i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

The Ziba Hotel & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

The Ziba Hotel & Spa är en historisk byggnad som ursprungligen fungerade som flaskfabrik. Efter en nogrann renovering, framstår det idag som ett modernt hotell med inslag av dess historia. De sköna omgivningar runt hotellet präglas av olivträd, och du bor med behagligt avstånd till Peschiera sul Gardas historiska centrum med allt från restauranger till butiker.

Många kommer till Gardasjöns sydöstra hörn för de många nöjesparkerna som lockar både gammal som ung. Oavsett om du tänkt besöka dem eller ej, har du här en fin utgångspunkt för utflykter, inte minst till den sevärda staden Verona samt Valpolicellas vindistrikt. Faktum är, att du har gångavstånd till närmaste vingård (Zenato).

På hotellet finner du förutom det trevliga poolområdet med gräsareal och gott om sittplatser, även Zibò Bistrò, som bjuder på spännande och kreativa maträtter från närområdet, och regionen Veneto. Ankommer du i bil, finns det gratis parkering på hotellet.

Bra att veta om The Ziba Hotel & Spa

Lokal turistskatt betalas på plats. Tillgång till spa kräver förbokning. Barnsäng kan bokas på förfrågan.

Det finns 25 rum som alla är utrustade med aircondition, wi-fi, satellit-tv, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs mer om The Ziba Hotel & Spa

Läs om rummen på The Ziba Hotel & Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map