Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Terrazza Quadrivium

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Residenza Quadrivium består av nybyggda lägenheter som ligger på gränsen mellan de två kommunerna Castenuovo del Garda och Peschiera del Garda. Närmaste stad med restauranger och butiker är den trevliga Peschiera som ligger inom ca. 1 kilometer.

Fin placering

Terrazza Quadrivium är en del av Residenza Quadrivium som är ett komplex bestående av nya och moderna lägenheter i gröna omgivningar med stora och välskötta gräsareal, som bland annat består av pool med tillhörande barnpool som samtliga gäster har tillgång till. Ett utmärkt semesterställe för barnfamiljer som vill bo i ett lugnt område men samtidigt ha nära till sevärdheter och nöjen som t.ex. nöjesparken Gardaland. Motortrafikleden samt tågstation ligger också inom kort avstånd. Notera att en stor del av lägenheterna är privatägda och endast ett fåtal uthyres till turister, där ibland Terrazza Quadrivium.

Läs mer om Terrazza Quadrivium

Lägenheten

Lägenheten ligger på andra våningen och är inredd med fina möbler i modern stil. Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt kokvrå och utgång till balkong. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng samt badrum och extra balkong. Den är även utrustad med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin samt terrass.

Notera: vi vill uppmärksamma att andra delen av stället är under uppbyggnad. De lägenheter In-Italia erbjuder ligger i den del av området som är helt färdigt och man kan heller inte se byggarbetsplatsen från dessa lägenheter, varken från fönster eller balkong. Dessutom står arbetet stilla under siestan mitt på dagen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Poiano

Garda, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Le Vescovane

Longare

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map