Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Terrazza Quadrivium

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Residenza Quadrivium består av nybyggda lägenheter som ligger på gränsen mellan de två kommunerna Castenuovo del Garda och Peschiera del Garda. Närmaste stad med restauranger och butiker är den trevliga Peschiera som ligger inom ca. 1 kilometer.

Fin placering

Terrazza Quadrivium är en del av Residenza Quadrivium som är ett komplex bestående av nya och moderna lägenheter i gröna omgivningar med stora och välskötta gräsareal, som bland annat består av pool med tillhörande barnpool som samtliga gäster har tillgång till. Ett utmärkt semesterställe för barnfamiljer som vill bo i ett lugnt område men samtidigt ha nära till sevärdheter och nöjen som t.ex. nöjesparken Gardaland. Motortrafikleden samt tågstation ligger också inom kort avstånd. Notera att en stor del av lägenheterna är privatägda och endast ett fåtal uthyres till turister, där ibland Terrazza Quadrivium.

Lägenheten

Lägenheten ligger på andra våningen och är inredd med fina möbler i modern stil. Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt kokvrå och utgång till balkong. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng samt badrum och extra balkong. Den är även utrustad med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin samt terrass.

Notera: vi vill uppmärksamma att andra delen av stället är under uppbyggnad. De lägenheter In-Italia erbjuder ligger i den del av området som är helt färdigt och man kan heller inte se byggarbetsplatsen från dessa lägenheter, varken från fönster eller balkong. Dessutom står arbetet stilla under siestan mitt på dagen.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map