Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Residence Experia

Pool med fin utsikt Tvårumslägenhet Tvårumslägenhet
 
Residence Experia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Experia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschiera sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fina lägenheter med aircondition och privat trädgård/terrass och utsikt till golfbanor. Stället har en stor pool och ligger granne med en 18 hålsgolfbana som även har tennis, fotbollsplaner, wellnesscenter och restaurang. Residence Experia ligger 2,5 km från Gardasjön och 1,5 km från motorvägspåfarten till Venedig och Milano.

Golfklubben som närmaste granne

Som granne har man golfklubben Golf Club Paradiso med 18 hål. Gästerna får 20% rabatt på golfbanan och golfresortens restaurang. Detta är inte den enda fördelen, stället ligger endast 2,5 km från Gardasjön och 1,5 km till motorvägen som tar dig snabbt och lätt till både Venedig och Milano. ca. 1 km bort ligger en mataffär. Under sommaren erbjuder stället även gratis shuttlebus-service som kör till och från centrum av Peschiera del Garda (hållplatsen finns 150 meter bort). På granngården Relais Corte Paradiso som är en storslagen herrgård arrangeras det en gång i veckan vinprovning (inkluderat i priset) samt även middag en gång i veckan (som betalas på plats).

Läs mer om Residence Experia

Privat terrass och pool

De 31 lägenheterna är fördelade på två byggnader och ligger alla med utsikt till golfbanan, gröna område eller poolen (8 x 16 m). De har alla privat trädgård eller terrass samt tillgång till en gemensam park. Här finns både garage och parkeringplats. Iden närliggande golfklubben finner man även tennisbanor, fotbollsplaner, simhall, wellnesscenter med turkiskt bad, bastu, träningscenter och massage. (Residence Experias gäster får 20%rabatt). Det finns dessutom gratis wi-fi vid receptionen - dock ej i lägenheterna.

Lägenheterna på Residence Experia

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheterna är på 56 m² stor och ligger på 1:a våningen och har privat trädgård, med trätak, terracottagolv och aircondition. De består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (på två våningar)

Lägenheterna är på 66 m² fördelat på två våningar med privat terrass, den har trätak, terracottagolv samt aircondition. På första våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa samt badrum med toalett och badkar. På andra våningen finns ett sovrum med snedtak med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (på två våningar)

Lägenheterna är på 80 m² och är uppdelad på två plan (en första våning samt en källarvåning). Lägenheten har terracottagolv, trätak, aircondition och privat trädgård. På första våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, utgång till trädgården samt badrum med toalett och badkar. På nedervåningen finns två sovrum och badrum med toalett och dusch. Denna våning är rätt ljus men det är ändå en källarvåning och denna typ av lägenhet avråds de resande som har astma, allergier samt andningssvårigheter.

Fyrrumslägenhet med 6/7 sovplatser (på två våningar)

Lägenhet på 90 m² och är fördelad på två plan (en första våning samt en källarvåning). Lägenheten har terracottagolv, trätak, aircondition och privat trädgård. På första våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa,sovrum med dubbelsäng, utgång till trädgård samt badrum med toalett och badkar. I källaren finns två sovrum och badrum med toalett och dusch. Denna våning är rätt ljus men det är ändå en källarvåning och denna typ av lägenhet avråds de resande som har astma, allergier samt andningssvårigheter.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map