Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Residence Eden

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa 173 lägenheter ligger utspridda i ett trevligt lägenhetskomplex runt Paradiso golfbana. Det är cirka 3 km till Peschiera sul Gardas centrum där du kan promenera längs srandpromenaden och njuta av sjö- utsiken och många bekvämligheter.

Vattenlekar och middagsmöjligheter

Det finns gott om utrymme i den stora poolen med barnpool för er alla att leka i vattnet och solstolar hela vägen runt, där du kan sola och hålla ett öga på barnen. Det finns även lekplatser utomhus och en till pool på hotellet bredvid som du gärna får använda (det tillhör samma företag). Det finns många alternativ gällande middagar och matlagning. Om du vill laga själv, kan du handla i snabbköpet på plats, eller så kan du äta på Parc Hotels bar och restaurang dörren intill; eller vid poolen på Laguna Grill Bar. Resturangen "Pasta & Pizza" på Parc Hotel erbjuder även take away- service, så att du beställa upp till lägenheten.

Läs mer om Residence Eden

Spela en runda golf eller tennis

På Residence Eden kommer du inte att bli uttråkad. Du kan spela golf på den 18- håliga golfbanan som är en del av anläggningen, spela tennis, eller hyra cyklar och ta en tur runt Valeggio sul Mincio- området där det finns flera cykelstigar. För en extra summa, kan du använda fitnesscentrat & Spat där du kan koppla av i bastun eller i det turkiska badet och varför inte t om boka en välförtjänt massage? Observera att golfbanan ligger ganska nära motorvägen så beroende på vindens riktining kan du ibland höra trafiken.

Lägenheter i olika storlek med luftkonditionering och satellit-TV

Lägenheterna är en del av en större golfanläggning med två hotell och två lägenhetskomplex. Alla lägenheter har pentry, satellit-TV och luftkonditionering (bara under sommarmånaderna beroende på ledningens bedömning). Alla lägenheter är ganska nya (2006), snyggt och enkelt inredda i ljusa färger.

Lägenheterna på Residence Eden

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Typ A4)

är ca. 39/40 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för 2 personer (lämpligast till barn), sovrum med två enkelsängar eller dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Typ A6)

är ca. 49/53 m² stor och består av upphållsrum med kokvrå och bäddsoffa för 2 personer(lämpligast till barn), två sovrum med två enkelsängareller dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Belvedere Village

Castelnuovo del Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map