Omdömen från Relais Corte Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais Corte Paradiso

Läs personliga omdömen av Relais Corte Paradiso som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Corte Paradiso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Relais Corte Paradiso

Gardasjön som semester-destination

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet

En av receptionisterna var väldigt hjälpsam medans den andra gott du kunde lära lite av det.
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med trädgårdsplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Nej...

Stället är rent och ordentligt - och idealt om man önskar mer ro än området annars erbjuder. Lägenheten utrustning var till att börja med ringa, och ett bo med bin fick städas bort från parasollet på terrassen. Efter det fick parasollet bytas ut, då det var slitet helt i stycken - och var dessutom mögligt.
Vi var på samma ställe en kort visit 2016, men sedan dess har man inte samma klass på underhållet av utomhusområden, som är långt ifrån så fina som tidigare. De flesta liggstolar vid poolen är defekta.
Stället är dessvärre inte värd pengarna under högsäsongen, i jämförelse med vad man kan få bara i grannresorten.

Gardasjön som semester-destination

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/4 sovplatser (bottenvån. med trädgårdsplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanonsemester!

Härligt ställe som utgångspunkt för upplevelser, och med 18-håls golfbana runt knuten.

Rekommendationer till andra gäster

Besök Villagio – fin liten stad med tortellini som kulinarisk specialitet. Avstånd 10 km.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/4 sovplatser (bottenvån. med trädgårdsplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättefin semesterlägenhet med perfekt läge

Fantastisk, läcker och autentisk semesterlägenhet i vackra och lugna omgivningar.
Övertäckt parkering med gott om p-platser. Härlig pool och tillräckligt med solstolar och parasoller åt alla. Rent och fint överallt. Personalen var rar, vänlig och hjälpsam.

Rekommendationer till andra gäster

Fantastiskt läge nära motorvägen, som på inget vis är störande för vistelsen på hotellet. Nära Gardasjön och alla dess små trevliga semesterorter; Peschiera del Garda, Sirmione, Lasize, Bardolino m fl, som alla är värda ett besök och erbjuder ett stort antal restauranger och shoppingmöjligheter. Goda förbindelser till bl a Venedig, Verona, Milano, Mantova och Ferrara samt Dolomiterna. Möjligheter till en mängd rekreations- och kulturella upplevelser samt nöjesparker och opera.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet nr. 12 med 4/6 sovplatser (andra vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Dåligt i förhållande till priset

Lägenheten var i den dyraste kategorin, men varken den eller läget levde upp till förväntningarna. Vi bodde inte ut mot en trädgård, utan mot en bakgård med singel, och granne med en stor maskin som var igång dygnet runt (bestämt en kompressor till luftkonditioneringen). Jag mätte ljudstyrkan till 65 decibel i genomsnitt. I bakgrunden hördes dessutom buller från motorvägen.
Hälften av lägenheterna låg ut mot en lugn park, men vi fick som sagt en eländig lägenhet. Köket låg i källarplan och jag kan inte tänka mig att någon vill sitta i en mörk källare och äta. Lägenheten stank av desinficeringsmedel. Möblerna i "trädgården" var av stål och mycket obekväma. Receptionen var sällan bemannad och beställningen av frukostbröd fungerade inte alltid. Vi blev utan bröd två dagar av sju. Ingen förklaring och ingen ursäkt. Läget i förhållande till stad och sjö var inte särskilt bra. Poolen, sovrummen och badrummen var fina, men resten var en besvikelse med tanke på det höga priset.

In-Italias kommentar

Vi är ledsna att höra att ni haft en dålig semesterupplevelse. Vad gäller oljudet på terrassen från luftkonditioneringsanläggningen meddelar stället att ni tyvärr inte har vänt er till dem under vistelsen angående detta problem. Ni har inte heller tagit kontakt med oss om detta under er vistelse. Vi kan bara få till stånd förbättringar om ni kontaktar oss. Kanske hade ni kunnat tilldelas en annan lägenhet eller så kunde personalen ha ställt in anläggningen eller skärmat av ljudmässigt. Trädgårdsmöblerna är enligt uppgift av gjutjärn, inte stål. Dessutom innehåller lägenheten många kuddar och annat, som ni hade varit välkomna att använda för bättre sittkomfort. Köket ska enligt uppgift ha ett fönster. De har på stället aldrig tidigare haft klagomål på detta – men det gör naturligtvis inte er upplevelse fel eller omotiverad. Det visar kanske bara att vi alla är olika och har olika behov och förväntningar. Personalen har själva inte märkt någon kemisk lukt i allrummet. Om ni sagt ifrån hade vi haft möjlighet att agera, och verka för en bättre semesterupplevelse för er. Vad gäller frukostbrödet som ska ha uteblivit: Om ni inte hittade personalen i receptionen, så hade ni även möjlighet att beställa bröd via sms. Det går inte helt att få klarhet i vad som hänt med beställningen de två gångerna. Maria, som checkade ut er, frågade er dessutom om det hade varit en bra vistelse och om ni hade några anmärkningar. Budskapet uppfattades som att allt varit som det skulle, och därför är vi undrande inför de många anmärkningarna efter hemkomsten. Avslutningsvis, vad gäller avstånden till Gardasjön och Peschiera stad, så framgår det tydligt i vår beskrivning att det är ca 2,5 kilometer. Jag beklagar att ni haft en så dålig upplevelse på Relais Corte Paradiso. Jag kan bara önska att ni hade tagit kontakt med oss under tiden, så att vi haft möjligheter och förbättra och tillmötesgå det som stod i vår makt. Mvh Allan, In-Italia

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet nr. 10 med 4/6 sovplatser (två plan med trädgårdsplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och härligt ställe

Härlig lägenhet och område, där allt fungerade och framstod mycket välhållet.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/4 sovplatser (bottenvån. med trädgårdsplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En veckas vistelse, vecka 29 - 2013

Fin anläggning med mycket bra service.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet med uteplats 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Alldeles för dåligt trådlöst internet som blir överbelastat vid flera användare. Trådlöst internet med bra kapacitet bör vara tillgängligt för hela anläggningen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skön vecka vid Gardasjön

Bra vecka på Relais Corte Paradiso, stor lägenhet, skönt med uteplats och tillgång till pool. Snygg anläggning.

Observera att det inte ingår sådana "basics" som toalettpapper, diskmedel till diskmaskinen eller diskborste för handdisk - det behövde vi köpa efter att ha frågat receptionen.

Rekommendationer till andra gäster

Nödvändigt att ha bil när man bor på Relais Corte Paradiso, men med bil finns många möjligheter inom räckhåll.
Uppskattad utflykt för våra tonårsbarn var linbanan upp på Monte Baldo från Malcesine, kul att gå runt, titta på hang-gliders och hälsa på alpackorna - allt i en betydligt behagligare temeperatur än värmen nede i stan.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet med trädgård 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Uppehälle på Relais Corte Paradiso - 13-20 juli 2013 - 6/8 sängar med trädgård

Platsen levde helt upp till våra förväntningar om läge och standard.

Vänlig personal, dock bör man förvänta - priset taget i betraktning - att man inte ska betala extra för att få uppstället en resesäng i ett av sovrummet till den 7:e personen (60 euro), då vi kom var det bara bäddat till 6 personer.

Det fanns ingen trädgård till lägenheten med en terrass, som samtidigt var gemensamt med lägenheten bredvid.

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais Corte Paradiso

Relais Corte Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Corte Paradiso
Trerumslägenhet med trädgård 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazze Borgo Borago

Brenzone, Veneto

Camping Bella Italia

Peschiera sul Garda, Veneto

Appartamenti Villa T14

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Roma

Malcesine

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino

search map