Agriturismo i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Relais Corte Cavalli

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Relais Corte Cavalli bor man i det böljande landskapet Colline Moreniche och är ändå endast ca. 3 km från Gardasjöns eftertraktade sommarstämning. Att kunna söka ro i denna oas är ren balsam för själen. Historiska Relais Corte Cavalli lockar dessutom med egen restaurang och inbjudande poolområde.

Ett historieberättande lantställe

Historien berättar att familjen Cavalli köpte detta sköna lantställe från 1600-talet av den ursprungliga ägaren Pietro, son av Gaspare Morandi. Genom tiderna har gården bytat ägare fram tills 1990-talet då ägarskapet föll i klorna på familjen Girardi.

Läs mer om Relais Corte Cavalli

Restaurang och andra faciliteter

Förutom en välskött trädgård med stämningsfulla träd har hotellet både restaurang och tre olika konferenssalar för mötesaktiviteter eller andra förmål. Restaurangen La Dinastia håller till i en av de vackra salarna - och om sommaren serveras de välsmakande rätterna naturligtvis ute på terrassen. Observera att man kan beställa halvpension vilket innefattar frukost och middag på kvällen.

Pool

Vid poolområdet löper en porrlande bäck som bidrar till naturskönheten på stället. Poolen ligger som en fascinerande vattenspegel mitt på den gröna gräsplanen, naturligtvis omgiven av solstolar och parasoller. Om kvällen skiftar utomhusarealerna utséende då den upplysta poolen får stället att byta karaktär i de mörka timmarna. Lantställets areal täcker mer än 12 hektar som även bjuder på både vinmarker och lundar.

Rummen

De 44 rummen är alla fint inredda med bl.a. träbalkar, freskmålningar och / eller antikviteter. De ligger antingen i den majestätiska ägarvillan eller i annexen runt gräsplanen vid ingången. Alla rum är utrustade med aircondition, internetuppkoppling (via kontakt), satellit-TV (lcd), minibar, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett, dusch/badkar, hårtork och morgonrock. I flera av deluxe rummen finns det plats för en extra säng medan det i junior suiterna som är lite större finns plats för upp till två extra sängar. Flera rum har en fin utsikt över det kuperade landskapet Colline Moreniche.

Rummen på Relais Corte Cavalli

Classic rum

Classic rummen mäter ca. 20 m² och kan gästa upp till 3 personer. De ligger alla i den gamla ägarvillan.

Deluxe rum

Deluxe rummen mäter ca. 24 m² och kan gästa upp till 3 personer. De ligger antingen i den gamla ägarvillan eller annexen.

Junior Suite

Junior Sviterna mäter ca. 28 m² och kan gästa upp till 4 personer. De ligger antingen i den gamla ägarvillan eller annexen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Europa

Malcesine, Veneto

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populärt i Veneto

search map