Agriturismo i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Relais Corte Cavalli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Relais Corte Cavalli bor du i det böljande landskapet Colline Moreniche och är ändå endast ca. 3 km från Gardasjöns eftertraktade sommarstämning. Att kunna söka ro i denna oas är ren balsam för själen. Historiska Relais Corte Cavalli lockar dessutom med egen restaurang och ett inbjudande poolområde samt en fin trädgård som pricken över i;et.

Ett skönt lantställe med historia

Relais Corte Cavalli låter inte bara trevligt utan är också ett mycket omtyckt semesterställe. Husets historia berättar att familjen Cavalli köpte detta sköna lantställe från 1600-talet av den ursprungliga ägaren Pietro, son av Gaspare Morandi. Genom tiden har gården bytt ägare (nästan hela tiden dock inom familjen Cavalli och i början av 1900-talet av Bazzoli) fram tills år 2011 då hela gården föll i den nuvarande ägarens ägor. Här har man sin egen kyrka (från 1247), vilket var ganska vanligt förr och för oss ett trevligt inslag.

Läs mer om Relais Corte Cavalli

Restaurang och andra faciliteter

Förutom en välskött trädgård med stämningsfulla träd har hotellet både restaurang och tre olika konferenssalar för mötesaktiviteter eller andra förmål. Restaurangen La Dinastia håller till i en av de vackra salarna - och om sommaren serveras de välsmakande rätterna naturligtvis ute på terrassen. Rätterna är lokala i mån det går med noga utvalda råvaror och på menyn kan du hitta både fisk, skaldjur och kött, trevliga sallader, tillbehör och desserter.

Observera att du kan beställa halvpension vilket innefattar frukost och middag på kvällen.

Koppla av vid poolen

Vid poolområdet löper en porrlande bäck som bidrar till naturskönheten på stället. Poolen ligger som en fascinerande vattenspegel mitt på den gröna gräsplanen, naturligtvis omgiven av solstolar och parasoller. Om kvällen skiftar utomhusarealerna utséende då den upplysta poolen får stället att byta karaktär i de mörka timmarna. Lantställets areal täcker mer än 12 hektar som även bjuder på både vinmarker och lundar perfekt för dig som vill ta sköna promenader. Föredrar du att cykla kan du kolla med receptionen om det finns en sådan ledig, för i så fall kan du ta en av cykelvägarna du har i din närhet.

Väl hemma igen kan du koppla av med att bada bastu, slinka ner i hydromassagekaret eller beställa en avslappnade massage (i god tid). Andra närliggande aktiviteter är golf, ca 6 km bort och tennis ca 2 km från ditt boende. Även ridning är möjligt. Hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta.

Du bor i trevliga rum

De 44 rummen är alla fint inredda med bl.a. träbalkar, freskmålningar och/eller antikviteter. De ligger antingen i den majestätiska ägarvillan eller i annexen runt gräsplanen vid ingången. Alla rum är utrustade med aircondition, internetuppkoppling (via kontakt), Sat-TV (lcd), minibar, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett, dusch/badkar, hårtork och morgonrock. I flera av deluxe rummen finns det plats för en extra säng medan det i juniorsuiterna som är lite större finns plats för upp till två extra sängar. Flera rum har en fin utsikt över det kuperade landskapet Colline Moreniche.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Relais Corte Cavalli

Läs personliga omdömen av Relais Corte Cavalli som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Corte Cavalli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Relais Corte Cavalli

Bedömning av Relais Corte Cavalli

Läs mer

Ett riktigt bra hotell i vackra omgivningar

Hotellet lever helt upp till förväntningarna, vackra lantliga omgivningar inte långt från staden, med hamn och bra butiker, och så en bra marknad en gång i veckan.
Hotellet bjöd på ett riktigt gott frukostbröd, met ett rikligt urval, och vårt val av kvällsmeny var helt som förväntat!
Söker man lugna, vackra omgivningar med kort avstånd till Gardasjön och dess utflyktsmöjligheter så är detta stället att bo på!

Läs mer

Härligt tillbakadraget ställe

Ett härligt tillbakadraget ställe borta från alla turister vid Gardasjön. Vackra byggnader, härlig pool, men välj inte halv-pension. Det är inte värt pengarna när man ser på a la carte menyns priser och kvalitet, jämfört med halvpensionen.

Läs mer
 
search map