Hotell i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Parc Hotel

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bara 2 km från Pescheria del Garda i sydöstra delen av Gardasjön kommer du att kunna välja mellan en rad olika aktiviteter på hotellet och i det omgivande området, så som Gardaland och andra temaparker. Du kan även segla tvärs över sjön och besöka mysiga städer på andra sidan.

Simma i poolen och mycket mer...

Här blir dina barn inte utttråkade med tanke på det många aktiviteterna att fylla dagarna med. Det finns en stor pool (348 m² med ett djup på 140 cm) och en ännu större barnpool (517 m² med ett djup från 40 till 140 cm), fina grönområden, en lekplats och en miniklubb för de yngre under dagarna, samt underhållning på anläggningens egen teater på kvällarna (ca. 3 ggr i veckan). Det finns möjlighet att hyra cyklar här och du hittar stora nätverk av cykelvägar i området som går ner till sjön, över kullarna i Valeggio sul Mincio och hela vägen till staden Verona. Du kan även spela golf på 18- hålsbanan på Golf Paradiso, precis intill hotellet där du får 20% rabatt på greenfees. Du kan njuta av en massage eller andra behandlingar på hälsocentrat med inomhuspooler, en bastu, ett turkiskt bad, ett tepidarium, ett solarium och ett fitness- rum. Det finns gratis Wi- Fi i de flesta offentliga utrymmena och på rummen.

Öppet även på vintern

Även när skolorna i Europa är i full gång, är hotellet fortfarande öppet för bara boende och frukost. Större grupper eller konferenser kan arrangeras här med plats för mer än 1000 personer.

Stora rum med plats för upp till 4 personer

Hotellets 53 rum är utspridda över huvudbyggnaden och annexen (där de bästa rummen ligger). Alla rum har en mini-bar (mot en avgift), en vattenkokare, Wi-Fi, satellit-TV, luftkonditionering (som är påslagen under de varmaste månaderna) och ett eget badrum med toalett och dusch eller badkar.

Läs mer om Parc Hotel

Läs om rummen på Parc Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map