Hotell i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Hotel Le Ali del Frassino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget är mycket behagligt och platsen passar dig som vill bo en bit bort från de mer pulserande små städerna runt Gardasjön, men ändå så pass nära att du endast har ett par kilometer dit. Du är omgiven av natur och bor i ett naturreservat på ca 70 ha vilket innebär att du kan göra sköna promenader i området. Dessutom har du all komfort du behöver som pool, bar, restaurang och SPA.

Du bor i ett "mousserande" vinområde

Husen, som ursprungligen fungerade som citronhus d v s där man förvarade sina citroner, ligger strax söder om Gardasjön i ett fint område känt bl a för sina viner. Ett läge som innebär att du kan göra många trevliga utflykter inte bara till Gardsjöns kända orter som Lazise och Sirmione utan även till romantiska Verona, som ligger ca 45 km bort och området norr om staden, nämligen Valpolicella. Även området sydväst om hotellet är mycket uppskattat och bjuder på små landsvägar, mysiga byar och vingårdar, där man producerar goda vita mousserande viner.

Läs mer om Hotel Le Ali del Frassino

En känsla av lyx och välbehag

Hotel Le Ali del Frassino är ett behagligt hotell där du bor bra, äter gott och kan koppla av till fullo. Här finns ett vackert poolområde med totalt tre pooler (på ca 600 m2), som ligger i terrasser ner mot sjön och som är omgärdad av handbyggda stenmurar. På sommaren finns det både bar och restaurang, Il Tuffetto Grill & Bar, intill poolen så att du inte behöver ta dig så långt för att få något att äta eller dricka.

Det finns ytterligare en bar uppe vid receptionen och en restaurang borta i huvudbyggnaden, som heter Ardea Purpurea. Kvaliten är hög och du äter mycket bra här på Hotel Le Ali del Frassino, och när vädret tillåter kan du dinera under bar himmel. I maj till sept har hotellet en shuttlebuss som tar dig till Peschieras centrum 3 ggr om dagen och mot en liten avgift.

Koppla av på hotellets SPA

Om du känner för att ta en dag "hemma" kan du alltid slappa vid poolen eller besöka hotellets SPA-avdelning (du måste ha fyllt 16 år). Här har du jacuzzi, gym och bastu och kan även beställa olika typer av behandlingar och massage.

Är du mer för utomhusmotion kan du antingen ta långa promenader i området, hyra cykel på hotellet (efter tillgänglighet) eller ta dig bort till sjön där du har en del "stränder" där du kan lapa sol och känna på en nästan "Rivierastämning". Vi vill uppmärksamma dig om att det inte går att bada i sjön intill hotellet då den är med på Unesco's lista.

Rum i flera byggnader

Det finns totalt 92 rum (och olika rumskategorier) på hotellet som är fördelade i olika byggnader. Alla rum har faciliteter som Sat-TV, förvaringsbox, minibar, aircondition, Wi-Fi, te-och kaffefaciliteter, telefon, badkappa, slippers och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Le Ali del Frassino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map