Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Golf Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vilken är din favoritaktivitet?

Golf Residence passar bra till familjer med barn som vill ha gott om aktiviteter nära till hands men som ändå vill bo i en lugn miljö. Förutom golf hittar du här ett fitnesscenter, pooler med bastu, massage och turkiskt bad, tennisbana , samt möjlighet att hyra cyklar och rida i bergen som leder hela vägen till Verona och Valeggio sul Mincio.

Med poolen i centrum

Det finns många aktiviteter du kan roa dig med under din vistelse här och de är alla placerade på ett kort avstånd från lägenheterna på hotellet, som tillhör samma kedja. Det viktigaste att nämna är att det finns en pool precis framför lägenheterna, så du behöver inte gå långt för ett uppfriskande dopp. Vid den fina poolen finns en terrass med solstolar och parasoll, samt en liten trädgård.

Läs mer om Golf Residence

Utnyttja de många faciliteterna

Lägenheterna på Golf Residence är en del av ett större golf- resort som inkluderar två hotell och själva semesteranläggningen. Därför har du tillgång till många faciliteter såsom flera pooler, en lekplats, ett gym, restauranger, barer och mycket mer. Observera att golf- anläggningen ligger nära motorvägen- och du kan därför både se och höra trafiken svagt (beroende på vindriktningen).

Lägenheter med satellit- TV och luftkonditionering

Det finns totalt 47 lägenheter av olika storlek, alla väl underhållna och inredda i fina och ljusa färger. Alla lägenheter har ett pentry, satellit- TV och luftkonditionering som bara slås på under sommarmånaderna och efter ledningens bedömning. Det är möjligt att använda hotellets tvättstuga. På Golf Residence kan du välja mellan två typer av boende:
-Aparthotel: sängkläder, handdukar och slutstädning ingår i priset.
-Självhushåll: Du tar själv med egna sängkläder och handdukar och du ansvarar för rengöringen, men kan även välja att betala för de tjänsterna.

Läs om lägenheterna på Golf Residence

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

search map