Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Garda Resort Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här finner du många fina faciliteter och stranden vid Gardasjön ligger bara en kort promenad bort längs vägen som förbinder Desenzano del Garda med Sirmione.

Låt barnen leka av sig

Här behöver du inte vara orolig för dina barn, eftersom hela anläggningen är inhägnad och endast är tillgänglig för residensets gäster. Vägen som omringar anläggningen gör det möjligt för dig att lämna av ditt bagage eller shoppingkassar utanför din lägenhet utan att köra in på tomten. Du finner en stor pool på andra sidan av byggnaden i trädgården och även en barnpool med gott om plats för dina barn att leka på, samt utrymme för dig att sola på.

Börja dagen med ett skönt dopp

Den största poolen är 25 meter lång med ett djup som går från 150 till 220 cm, vilket gör den optimal för långa simturer (badmössa krävs). Vid poolen finns även en restaurang och kafé där du kan köpa något uppfriskande att dricka. I hälsocentret kan du få en rad olika massage- och skönhetsbehandlingar om du vill skämma bort dig själv lite extra.

Utforska området

Du kommer att finna många intressanta dagsturer, inkluderat Sirmiones vackra medeltida centrum söder om sjön med sina butiker och restauranger eller den eleganta strandpromenaden i Densenzano del Garda.Verona ligger på ett kort köravstånd, platsen där Romeo och Julia som är en gripande historia för både barn och vuxna har sitt ursprung. Upptäck även den imponerande arenan som du kan uppleva både under dagtid och lyssna på live- opera på kvällen. De stora temaparkerna såsom Gardaland, Canovaworld, o.s.v är utmärkta aktiviteter för barnen. Det rekommenderas även att köra hela vägen upp till östra stranden i Malcesine och tar Monte Baldos linbana för att få den bästa sjöutsikten.

Rymligt boende med privat terrass

Lägenheterna är välutrustade och inkluderar en möblerad terrass eller balkong som antingen blickar ut över poolen (superior) eller det omgivande området. De är utrustade med en tvättmaskin, luftkonditionering, en kaffebryggare och en del även med en diskmaskin. De har upp till sex sängar (våningssäng kan förekomma) och så finns det möjlighet att använda bäddsoffan i vardagsrummet hela sommaren. Lägenheterna passar bra för familjer som reser med barn och barnen kommer sannolikt att hitta lekkamrater vid poolen.

Läs om lägenheterna på Garda Resort Village

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Belvedere Village

Castelnuovo del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map