Hotell i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Enjoy Garda Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Peschiera del Garda är en trevlig och historisk stad, med många barer, restauranger och caféer. Lustbåtshamnen ligger i stadens centrum och på sommaren kan du beundra de mest imponerande yachterna. Ta med barnen till Gardaland, med alla attraktioner och nöjen, som ligger en cirka 10 minuters bilfärd bort. Eller besök Verona, där du på sommaren kan lyssna til opera i stadens gamla romerska arena och besöka Romeo och Julias hus. I nationalparkerna finns det rikliga möjligheter för cykelturer på alla nivåer. Hotellet erbjuder guidade cykelturer, som är skräddarsydda efter dina ambitioner, oavsett om du är hobbycyklist eller professionell. Om din cykel ska repareras, finns det en liten verkstad till ditt förfogande.

Modernt och komfortabelt

Hotellets ägare, familjen Verdolin, har gett hotellet en mer samtida och avslappnande look, och man har gjort allt för att du ska känna dig välkommen under hela vistelsen. För att hålla dig i form, har Enjoy Hotel Garda, utöver alla cykel- och vandringsmöjligheter i området, ett välutrustat gym. Om du söker avslappning, kan du njuta av tillvaron på en liggstol i hotellets frodiga trädgård, där det också fins en härlig pool med jacuzzi. Till de små finns en liten lekplats. Ta en kylig drink på hotellets flotta lounge terrass, där du kan njuta av kvällsstämningen efter dagens strapatser.

Läs mer om Enjoy Garda Hotel

Utsökt gastronomi

Starta dagen med den stora, läckra frukostbuffén, som innehåller allt som hjärtat kan behaga av varma och kalla rätter, tillagade av ekologiska råvaror. Och glöm inte Mamma Elviras hemmagjorda kakor. Kaffe finns alltid nybryggt, och på sommaren rekommenderar vi att inta frukosten på terrassen. Hotellets restaurang "Sugo", skämmer bort dig med hemlagade rätter både till lunch och middag. Kökschefen Silvio lägger mycket vikt vid de lokala råvarorna och de kan njuta av läckra, lokala och traditionella rätter från det regionala köket.

Det finns wifi överallt på hotellet, och det är gratis parkering på hotellets egen avgränsade parkeringsplats.

Ljusa och moderna rum

Enjoy Garda Hotel har 40 moderna, välinredda och komfortabla design-rum, som alla har aircondition, sat-TV, möjlighet att laga kaffe, minibar, värdebox, skrivbord och wifi. Badrummen har alla toalett, badkar eller dusch, hårtork och gratis badartiklar.

Läs om rummen på Enjoy Garda Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map